Cu 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, Mircea Bravo este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România.

Munca din spatele producțiilor realizate de Bravo și echipa sa a fost răsplătită din plin. Potrivit ultimului bilanț depus la Finanțe de Bravo Production, compania a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de trei milioane de lei și un proifit de peste 2,2 milioane lei, informează ziare.com.

Bilanțul Bravo Production arată o creștere spectaculoasă față de anul 2020, când compania a avut o cifră de afaceri de două milioane de lei și un profit de 1,4 milioane de lei, cu puțin mai mult decât în 2019, când Bravo Production a raportat un profit de 1,3 milioane de lei, la o triplare a cifrei de afaceri față de 2018.

Se observă așadar, o creștere spectaculoasă în 2019 față de 2018 și în 2021 față de 2020. De altfel, anul 2021 a fost și anul în care Mircea Bravo au realizat și un film de comedie de lung metraj care va apărea în toamnă în cinematografe.

Au investit 300.000 de euro într-un film de lung metraj

„Mi-am băgat toți banii în visul meu”, este titlul postării de la început de an 2022 în care Mircea Bravo anunță lansarea filmului.

Cei doi asociați ai Bravo Production au anunțat că filmul a costat aproximativ 300.000 de euro, dar s-au arătat optimiști că vor scoate banii investiți și vor putea produce în continuare alte filme.

„Va costa undeva la 300.000 de euro, bani pe care i-am făcut pe parcursul timpului. Eu sunt mulțumit că am reușit să finanțăm din banii noștri. Frica noastră era că dacă intrăm într-un parteneriat cu un sponsor o să fim nevoiți să facem compromisuri de calitate. Știind că ne-am băgat banii noștri, suntem mult mai liberi. Credem că o să fie cu succes”, a spus Cristi Iliușan.

Mircea Bravo s-a căsătorit cu o tânără din Bistrița

Vlogger-ul Mircea Bravo, originar din Beclean și ambasador al Via Transilvanica, cu peste 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, s-a căsătorit, joi, la Cluj, cu Georgiana, aleasa inimii lui, originară din Bistrița-Năsăud.

”Ea e din județul Bistrița-Năsăud. O cheamă Georgiana. Suntem împreună cam de un an de zile”, a declarat Mircea Bravo, de curând, adăugând că aleasa lui lucrează în mediul universitar și este cu opt ani mai mică decât el, potrivit timponline.ro.

Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, originar din Beclean, a urmat cursurile Facultăţii de Drept din Cluj-Napoca, însă a renunţat la o carieră în avocatură pentru a se dedica unui hobby care l-a făcut celebru în România. A început în 2014 să posteze diverse farse pentru a deveni cunoscut: a intrat într-un mall îmbrăcat în scutece, a făcut farse cu poliţişti, preoţi sau taximetrişti.

După un an, a abandonat farsele, dar a continuat pe partea de comedie, spre deliciul fanilor de pe reţelele de socializare. În tot acest timp a realizat sute de materiale umoristice şi zeci de reclame neconvenţionale care au devenit virale pe Internet.

  coral