Pe Monica Tatoiu o cunoaste o tara intreaga. Este mai mereu prezenta la televizor, isi da cu parerea despre orice, vorbeste despre economia Romaniei, despre sustinerea producatorului roman, dar isi cumpara chiar si mancarea…din Franta!

Celebra pensionara a recunoscut ca ea nu face cumparaturi din Romania. Daca in trecut a marturisit ca nici lenjerie intima nu-si cumpara din tara, ci prefera sa mearga o data pe an in America, in perioada reducerilor, acum a spus ca nici macar mancare nu cumpara din Romania.

Monica Tatoiu face piata in Franta, unde produsele sunt mai ieftine

”Eu nu cumpar mancare de la magazine, de la supermarket si de la multinationale. In Franta, exista in fiecare oras piete saptamanale. Vine taranul cu cocosul. In ianuarie si in aprilie imi cumpar mancare pentru trei, patru luni, din Franta. Trei carnati costa 10 euro si nu ii gasesti in Romania. Am adus mancarea cu avionul. Am adus niste carnati foarte buni. Sunt foarte subtiri, sunt facuti din carne de rata si sunt minunati. Cand te intorci de la schi, iti pui o bere si mananci un carnat, te simti excelent. Si nu ingrasa! Am mancat saptamani intregi si n-am avut nimic. Si in Tara Bascilor, te duci si mananci de rupi, la jumatate de pret fata de Bucuresti. In Romania, mancarea este mai scumpa decat in Franta. Cu 100 euro poti sa cumperi 30 de carnati si iti mai da si ceva bonus”, a povestit la Antena Stars.

Monica Tatoiu nu este multumita nici macar de painea din Romania. ”Nici paine nu se mai face in Romania. M-am dus la morar, sa imi faca faina curata, fara o iau inainte sa puna cine stie ce. Este destul de complicat. Nu se mai gaseste mancarea de altadata. Cand eram eu tanara, bunica mea facea cas de gutui de te lingeai pe degete si se gasea si o halvita fantastica, de care nu se mai gaseste in zilele noastre”, a mai povestit Mihaela Tatoiu in emisiunea Rai, da buni, prezentata de Mihai Morar. Tatoiu a venit cu mai multe produse cumparate din Franta pentru a le prezenta, insa la plecare si-a luat mancarea inapoi, lasandu-i prezentatorului Mihai Morar doar o conserva de sardine.

 

coral