Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dinca, a fost desemnat din oficiu ca sa il reprezinte in ancheta complexa si complicata care a fost deschisa in urma cu trei zile, cand a fost incatusat de politisti. Recent s-a aflat cati bani incaseaza aparatorul de la statul roman pentru ca il reprezinta pe criminalul de la Caracal.

Cati bani incaseaza avocatul lui Gheorghe Dinca de la statul roman pentru ca il reprezinta pe criminalul de la Caracal

Avocatul Alexandru Bogdan a marturisit in timpul primului interviu oferit ca a fost numit din oficiu si ca nu si-a ales clientul: “Nici el, pe mine”. In prezent, Gheorghe Dinca este acuzat si de omor calificat; inainte sa declare ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, calaul din Caracal era cercetat doar pentru infractiunile de viol si trafic de minori.

Alexandru Bogdan, aparatorul monstrului din Caracal, incaseaza suma de 313 lei pentru ca il reprezinta pe acesta in dosarul penal care a fost deschis pe numele sau. Banii vor fi dati din fondurile Ministerului Justitiei. Potrivit art. 275 al. 3 din Codul de procedura penala, cheltuielile judiciare raman in sarcina statului.

Alexandra si Luiza, victimele calaului Gheorghe Dinca

Alexandra Macesanu a fost data disparuta miercuri, 24 iulie, iar, joi, adolescenta a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenta 112, anuntand ca este sechestrata si ca a fost violata. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicatii Speciale nu a reusit o locatie exacta, ci o arie de cautare, politistii avand nevoie de 19 ore pentru a intra in imobilul principalului suspect.

In varsta de 18 ani, Mihaela Luiza Melencu a disparut pe 14 aprilie 2019, iar mama sa a declarat ca a fost supusa testului cu detectorul de minciuni. “In timp ce noi, familia, eram testati la detectorul de minciuni, adevaratii criminali erau liberi. Ne-au intrebat daca nu cumva ascundem faptul ca Luiza ne-a sunat si ne-a spus ca e plecata. Le-am spus ca nu am luat legatura cu ea”, a dezvaluit Monica Melencu, mama Luizei, potrivit observator.tv.

In cadrul unui alt interviu, mama Luizei a mai povestit ca politistii i-au spus ca fata ei disparuta de trei luni ar putea fi plecata cu: “un Fat-Frumos” pentru ca este majora. Luiza Mihaela Melencu, locuia in comuna doljeana Diosti, iar in ziua disparitiei a spus familiei ca va merge la Caracal ca sa scoata bani de la un bancomat.

Gheorhe Dinca este casatorit, are patru copii, dar traia singur. Trei baieti traiesc in Italia impreuna cu mama lor, iar fiica la Timisoara. Sotia lui s-a intors in tara.

coral