Blana de nurca gri si-a castigat, pe merit, popularitatea in randul iubitoarelor de fashion din Romania si din intreaga lume. Se remarca prin rezistenta si durabilitate (doua atribute esentiale pentru un articol vestimentar de acest tip ), dar si prin aspectul estetic cu totul si cu totul deosebit, datorat – in special – texturii si culorii absolut impresionante.

Iata, in continuare, care sunt cele mai cautate 3 articole vestimentare concepute din aceasta blana, dar si motivele pentru care merita sa le ai si tu in garderoba.

1.    Jacheta din blana de nurca, de culoarea gri, prevazuta cu buzunare

Jacheta din blana naturala este un element versatil, de baza in orice garderoba. Se poate combina intr-o mare varietate de tinute, chiar si in sezoanele de tranzitie, cum este sfarsitul iernii si inceput de primavara, sau sfarsitul toamnei si inceputul sezonului geros. Jacheta gri este o idee excelenta, intrucat culoarea neutra iti va permite sa concepi multiple outfituri, folosindu-te de articolele vestimentare si accesoriile deja existente in garderoba ta. Este o piesa statement din garderoba oricrei femei si pentru ca o poti adapta – cu succes – la orice stil vestimentar, indiferent daca are influente casual sau elegante. Chiar si persoanele cu un stil vestimentar non-conformist pot pune in scena tinute pornind de la aceasta jacheta.

2.    Modelul cambrat al vestei din blana de nurca safir, cu maneca

La fel cum este si jacheta, vesta din blana naturala de nurca se numara in randul articolelor vestimentare ce nu pot lipsi din garderoba unei femei stilate. Nu numai ca nu se demodeaza niciodata, dar evolueaza in fiecare sezon si se poate reinventa de fiecare data, prin interventii de restilizare. Versatila si chic, vesta din blana naturala se poate purta intr-un stil clasic, dar si intr-o abordare indrazneata ultra-moderna. O poti asorta cu jeansi sau colanti, cizme pana deasupra genunchilor, fuste sau rochii de aceeasi lungime cu vesta sau chiar pantaloni office. Ai suficient spatiu pentru creativitate, in functie de stilul vestimentar pe care doresti sa il abordezi. Opteaza pentru un model cambrat, cu sistem de inchidere rapid, cu clipsuri.

3.    Poncho din blana de nurca, cu croi lejer, prevazut cu buzunare 

Acest articol vestimentar este usor mai indraznet decat primele doua variante prezentate, si mai putin pretentioase atunci cand vine vorba de asortare. Extrem de calduros si de placut la atingere, acest poncho va atrage toate privirile si iti va face outfitul remarcat, fara doar si poate. Se potriveste perfect cu look-ul modern si romantic, dar si cu cel non-conformist, fiind o piesa versatila, usor adaptabila. Daca iti doresti sa arati bine, fara sa renunti la confort, un poncho din blana naturala de nurca este o alegere excelenta.

La Casa de Blanuri MG gasesti cele mai calitative haine de blana si primesti cea mai lunga garantie

Daca vrei sa iti reinnoiesti garderoba cu o haina de blana de calitate premium, alege Casa de Blanuri MG. Magazinul de lux, infiintat inca din 1939, vine in intampinarea ta cu o oferta extrem de vasta de articole vestimentare: jachete, paltoane, veste, etole si asa mai departe, concepute din materie prima procurata de la cele mai mari burse de piei de pe glob. Primesti intre 3 si 5 ani de garantie la fiecare produs cumparat de la casa de blanuri.

Alege intelept!

  coral