Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Cluj-Napoca este cercetat pentru distrugere, după ce marți seara a încercat, cu ajutorul a două butelii, să arunce în aer apartamentul din care tocmai fusese evacuat.

S-a întâmplat pe strada Fântânele din Cluj-Napoca. Bărbatul fusese evacuat din apartamentul în care locuise cu fosta soție chiar marți. Femeia a venit cu executorul judecătoresc, care a pus în aplicare decizia în urma procesului de partaj, asta după ce cei doi soți divorțaseră în urmă cu 6 ani.

Bărbatul s-a rugat de fosta soție să-l mai lase să locuiască acolo, însă femeia, sătulă de scandalurile și bătăile încasate de la fostul soț, nu a fost de înduplecat. L-a scos afară din apartament și intenționa să se mute până la finalul săptămânii.

Cu mintea întunecată de ură și din dorința de răzbunare că a fost scos afară din casă, bărbatul s-a în tors marți seara, la adăpostul întunericului. A spart un geam din spate, a pătruns în apartamentul de la parterul blocului cu două butelii, intenționând să le dea foc și, astfel, să arunce în aer apartamentul cu tot cu fosta soție în interior.

Am venit cu executorul și cu doi jandarmi și am făcut evacuarea. S-a rugat ca să-l mai las câteva zile. I-am zis să plece și am schimbat yala. A fost pregătit, a spart geamul la balcon și a pus două butelii în camere, a crezut că mă duc să mă culc și să iau foc și a dat foc la apartament”, a spus femeia imediat după incident.

Din fericire, în apartament nu se afla nimeni, iar martorii povestesc că l-au văzut pe bărbat când a sărit pe geamul din spate.

Acum, bărbatul va fi cercetat pentru distrugere. El riscă să stea ani buni în spatele gratiilor, dacă va fi găsit vinovat.

"În cauză a fost inregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de putin timp de catre polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca.

Cel în cauză, un bărbat de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Dorobanților; acesta a fost condus la sediul Sectiei 5 Politie pentru audieri si pentru luarea măsurilor care se impun", au transmis cei de la IPJ Cluj.

 Sursa: someseanul.ro coral