News Flash:

Cauza morții lui Corneliu Vadim Tudor. A făcut o greşeală care i-a adus decesul

18 Aprilie 2022
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a murit în 2015, însă acum s-a aflat că acesta ar mai fi putut să trăiască dacă n-ar fi făcut o greșeală colosală. Politicianul s-a stins din viaţă la 65 de ani în urma unui atac de cord.

Au trecut aproape cinci ani de la moartea poetului și politicianului Corneliu Vadim Tudor. S-a stins din viață pe 14 septembrie 2015,lăsând în urmă o familie îndurerată. Nimeni nu se aştepta la acest lucru, mai ales că fostul politician părea mereu într-o stare foarte bună.

Academicianul Mircea Ifrim afirma, în urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat pentru DC News, că politicianul ar mai fi trăit dacă nu ar fi făcut o greșeală în ceea ce privește regimul de viață.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”, declara academicianul Mircea Ifrim.

Corneliu Vadim Tudor şi-a prevestit moartea

„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o.

Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui… Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Fisele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034196 (s)