Clipe de groază pentru un copil de 12 ani care suferă de tulburări de comportament. Minorul a fost lovit puternic cu pumnii de către tatăl său. Întâmplarea a avut loc chiar sub privirile mamei care filma amuzată scena.

Băiatul de 12 ani și mama sa se află într-un centru specializat al Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Iaşi. Tatăl copilului este anchetat pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorului.

Bărbatul a mai avut probleme legale din cauza violenței

În trecut, bărbatul a mai ajuns în atenția Poliției tot din cauza actelor de violență, după ce mama copilului ar fi făcut de mai multe ori plângeri pe numele acestuia pe care ulterior le retrăgea. În acest moment, cei doi s-ar afla în proces de divorț, iar în acte femeia a solicitat să se mute în oraș, la părinții ei, de la sfârșitul anului trecut.

Femeia continua să meargă cu cel mic în vizită la bărbat.

Rudele și vecinii susțin că și femeia ar fi violentă

Rude ale bărbatului și vecini spun că și mama copilului ar fi violentă și ar provoca scandal în locuința bărbatului. Întâmplările se petreceau sub ochii băiatului care are nevoie de un tratament special. Acesta este înscris în evidența Direcţiei pentru Protecţia Copilului și învață în cadrul sistemului specializat al Direcției, din cauză că nu poate urma o școală obișnuită.

Instituția a deschis o anchetă, după ce imaginile filmate de mamă au ajuns în atenția reprezentanților Direcției care au anunțat ulterior Poliția care a întocmit un dosar penal și continuă cercetările.

coral