Tragedie în Ploiești. Doi frați gemeni de numai doi ani și-au pierdut viața după ce s-au prăbuşit în gol de la etajul zece al blocului în care părinții lor locuiau cu chirie.

Unii dintre vecini susțin că au auzit certuri între femeie și soțul ei.

Alții spun că mama celor doi micuți făcea curățenie într-o altă cameră și i-ar fi lăsat nesupravegheați pentru câteva momente, timp în care aceștia s-ar fi urcat pe pervaz și ar fi căzut pe trotuarul din fața blocului.

Un apel la 112 anunța la ora 20 și 48 de minute că pe bulevardul Republicii din Ploiești, doi copii au căzut de la ultimul nivel al unui bloc cu zece etaje. La fața locului au ajuns două ambulanțe, dintre care una de terapie intensivă. Medicii au început manevrele de resuscitare și au sperat la o minune. Au gonit spre spital, însă acolo inimile celor doi gemeni au încetat să mai bată.

Părinții celor doi frați gemeni se mutaseră de numai două zile în bloc. Miercuri seară, unii dintre vecini susțin că ar fi auzit certuri între femeie și soțul ei. Alții ar fi văzut-o în timp ce transmitea live pe o rețea de socializare, chiar înainte de cumplita tragedie. Au apărut mai multe ipoteze șocante, însă anchetatorii nu au încă toate detaliile pentru a se putea pronunța cu privire la cauza exactă care a dus la întâmplarea stupefiantă.

În stare de șoc, mama gemenilor a fost dusă la spital, unde a primit îngrijiri medicale. La fața locului, investigatorii analizau atent fiecare detaliu din acest puzzle de groază.

Imediat după tragedie, poliţiştii au sosit la faţa locului şi au declanşat o anchetă. Au audiat rudele şi martorii. În acest moment, strâng probe pentru a afla cum a fost posibilă această dublă nenorocire.

Pentru că părinții micuților mai au acasă un copil, asistenții sociali vor fi și ei implicați. Aceștia trebuie să verifice dacă tatăl și mama se fac vinovați de neglijență. Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă și continuă ancheta.

 

coral