Untold 2022 va avea loc între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca, au anunțat organizatorii festivalului, și deși primele bilete pentru eveniment vor fi puse în vânzare abia joia aceasta, pe 18 noiembrie, deja multe dintre apartamentele care erau disponibile pentru închiriere au fost luate.

Totuși, încă sunt apartamente care pot fi închiriate, iar la ora relatării acestei știri, unul dintre cele mai mari prețuri pentru 3 nopți de cazare, pentru un apartament de familie (4 adulți și 2 copii) în Cluj-Napoca era de 43.611 de lei pe Booking.com, agenție olandeză de turism online.

Doar două astfel de apartamente au mai rămas disponibile pe site-ul agenției, în timp ce prețul pentru un apartament „standard one-bedroom”, pentru 2 persoane, era de 48.457 de lei.

Explozia prețurilor pentru cazarea din perioada în care va avea loc Untold 2022 a fost semnalată pe Facebook de antreprenorul Tudor Maxim, conform startupcafe.ro

Pentru un apartament de 85 de metri pătrați, cu două dormitoare, oamenii pot plăti și 10.998 lei, iar cel mai mic preț pentru o singură cameră, de 15 metri pătrați, cu un pat dublu, într-o locație situată la periferia Clujului este 2.550 de lei pentru două persoane.

 

coral