Un martor, care e vecin cu Gheorghe Dincă, susţine că în noaptea de 25 spre 26 iulie, la două zile de la dispariţia Alexandrei, a văzut lucruri incredibile, nu foarte departe de casa monstrului.

“În momentul de faţă sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei, România şi Moldova mă interesează pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. O să ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmărim acum şi care are legătura cu Alexandra. Este vorba despre filiera arabă. Din România merg în Italia, din Italia în Monaco şi din Monaco în Tunisia. Este reţeaua despre care vorbesc şi care are legătură cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii…”, a spus unchiul Alexandrei.

Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu susţine că nu este anchetat traficul de persoane, DIICOT dorind închiderea dosarului pentru omor. “Cum mai mult timp în urmă, începând din data de 11.09. am depus niște cereri care ulterior au fost refuzate printr-o ordonanță care mi-a fost adusă la cunoștință abia ieri și am venit doar să studiez în continuare numărul de dosare rămase în urmă pentru mine. Concluzia finală este că nu se dorește să continue pe mai departe acest dosar privind investigarea traficului de persoane și cred că se dorește să încheie acest dosar doar pe infracțiunea de omor”, a spus avocatul la Antena3.

coral