Zina Dumitrescu, mama modei romanesti, a murit astazi, 28 martie 2019. Celebra creatoare de moda s-a stins din viata insa fara sa-si vada fiul. Putini sunt insa cei care stiu la ce gest a recurs Catalin Negreanu cu putin timp inainte ca mama lui sa moara.

Internata intr-un azil de batrani din Snagov, Zina Dumitrescu a avut o mare dorinta. Accea de a-si vedea cat mai des fiul. Apropiatii ei faceau eforturi colosale pentru a-l convinge pe acesta sa vina sa-si vada mama. Se pare insa ca acesta ar fi vizitat-o pe Zina Dumitrescu, cu putin timp inainte sa moara.

Scopul vizitei lui Catalin Negreanu nu era insa pentru a se preocupa de starea de sanatate a mamei sale ci pentru a obtine niste semnaturi.

„Sunt socata, am sperat ca o sa fie bine. Am vazut-o cu putin timp inainte. Am reusit sa-i iau ultimul interviu. Cand am vazut-o, doamna Zina era intr-o stare grava si nu atat fizic, sufletul ei era ranit. Inainte de interviu am stat de vorba cu multe persoane si am aflat ca fiul fusese acolo cu un notar in vizita la doamna Zina. Primise 3-4 portocale din partea fiului ei la prima vizita, iar la cea de-a doua vizita acele portocale nu au mai fost in sacosa fiului sau. Ceea ce am simtit si din vocea Zinei Dumitrescu a fost durere pentru ca copilul tau a venit la tine afland ca nu esti bine doar ca sa-ti ia niste semnaturi. A evitat destul de mult sa povesteasca ce s-a intamplat cu fiul in vizita”, a spus Oana Turcu la Antena Stars.

Zina Dumitrescu, agresata de tatal copilului ei

Zina Dumitrescu a trait o viata mai ceva ca-n filme. Toata lumea o stia pe celebra designerita, dar putini sunt cei care stiu povestea ei de viata si dramele prin care a trecut. Prima oara s-a casatorit cu regizorul Marin Negreanu, tatal unicului ei fiu, Catalin.  Apoi, s-a maritat cu Nicolae Radulescu Botica, secretarul Sectorului 1.  A mai fost casatorita cu conferentiarul Costin Dumitrescu, care a murit in anul 2009.

Din primul mariaj, Zina Dumitrescu a ramas cu mari traume. Ttaal copilului ei a agresat-o si creatoarea de moda a ajuns in coma, fiind la un pas de moarte.

„Intr-o seara veneam de la o intalnire cu prietenele mele. Am intarziat acasa 30 de minute, am ajuns mai tarziu de ora la care ii spusesem initial ca voi veni. Cand am intrat pe usa, mi-a aruncat o oala de aaa in cap. A inceput scandalul.    In seara aceea, sotul meu a vrut sa ma omoare. Am stat in coma patru nopti pentru ca m-a dat cu capul de o teava de metal. M-am ales in urma loviturii cu o fractura de craniu. Doctorii mi-au spus ca mai erau 3 mm ca sa fac hemoragie in urma careia muream”, rememorat Zina Dumitrescu intr-un interviu.

coral