Nu de puține ori, șoferi mai mult sau mai puțin teribiliști – dar certați cu regulile de circulație – au ”plăcerea” de a parca, fără nicio reținere, chiar pe linia de tramvai. În stfel de situații, vatmanii se confruntă cu o situație fără ieșire, se poate spune, iar totul rămâne în stand-by până binevoiește proprietarul mașinii să urce, din nou, la volan.

O astfel de întâmplare s-a petrecut în București, proprietarul unui Opel albastru – număr de Dâmbovița – considerând că problemele personale sunt presante și că este neapărat necesar să parcheze pe linia de tramvai. Vatmanul blocat a coborât din mijlocul de transport în comun și a luat decizia de a afla cine este șoferul. Iar totul s-a transformat într-un mesaj viral care a făcut deliciul internauților.

”Indulgent și politicos vatmanul. A intrat în magazinul de vis-a-vis în care mă aflam împreună cu alți 100 de oameni și a zis: ”Bună ziua, mă scuzați, sunt și eu cu tramvaiul”. A făcut 3 secunde pauză, timp în care a tras aer în piept, apoi a continuat. ”Care-i prostul cu Opel-ul albastru de Dâmbovița de pe linia de tramvai?”, a fost mesajul postat în dreptul fotografiei postate în mediul online.

coral