O femeie din Barlad a avut parte de o experienta ”minunata” care a determinat-o sa posteze un mesaj sugestiv pe pagina de socializare. Femeia dorea sa ajunga la Iasi, numai ca avut parte de o ”aventura” neplacuta in urma careia a reactionat vehement in mediul online.

Din mesajul postat de femeie, reiese ca trenul cu care a pornit catre Iasi avea doar trei vagoane. Inghesuiala, ”lume multa” si nu numai atat. Geamuri blocate plus, scrie Nela Nita, calatoarea nemultumita, ”miros de toaleta”. Si asta nu a fost totul. Locomotiva s-a defectat la Vaslui, iar trenul s-a pus in miscare dupa aproape doua ore de stationare, interval de timp in care, fireste, calatorii si-au exprimat nemultumirea. Mai mult, femeia sustine ca ”doamna controloare” a avut un comportament neadecvat in fata nemultumirii calatorilor, spunandu-le acestora ca ar fi trebuit sa fie ”precauti” si sa plece ”de noapte” catre destinatia dorita.

”Dragul nostru CFR,
Azi am avut o experienta ,, MINUNATA “! Am pornit la drum cu destinatia Iasi, trenul IR Galati – Cluj. Constiincioasa am cumparat biletul de ieri (care este mai scump decat acum o luna) si azi… la drum. Trenul compus din ,, decat”  3(trei) vagoane, lume multa, multi fara locuri, geamuri blocate, miros de toaleta .. Am ajuns doar pana la Vaslui, aici s-a defectat locomotiva. Stres, lumea agitata – intarzie la: medic.. aeroport… Nimeni nu stia cand o sa pornim iar la drum, doamna controlor din imagine a replicat : ,, trebuia sa plecati de noaptea, sa fiti precauti, daca stiati ca aveti programari … ”   Am pornit la drum dupa 1,1/2 h de stationare. Tot cald, tot fara AC, tot miros…
Deci, dragul nostru CFR, buna organizare: sa strabati Moldova de la sud, cu un tren format din 3 vagoane, sa ai calatori cu duiumul si sa ai tupeu sa ajungi si in Ardeal ! Asta da management eficient, da-i in ma-sa pe calatori! ”, a fost mesajul postat de respectiva calatoare nemultumita.

”Ti-e frica sa pleci cu trenul”

Bineinteles, nu au lipsit reactiile internautilor:

”Am avut o experienta asemanatoare in luna iunie ruta Bucuresti-Iasi. La mine a fost cu peripetii. Am luat bilet dus-intors Bucuresti-Barlad la clasa I si plata on line. Am ajuns in vagon si locul nu exista

coral