Rar mai vezi ca un artist de top de la noi sa circule cu metroul, dar iata Smiley a facut-o, spre aprecierea a mii de fani, inclusiv a Andreei Mantea.

Ce a patit Smiley dupa ce a ajuns la metrou

Atunci cand si-a facut aparitia, Smiley le-a facut o surpriza de proportii fanilor, dar cu siguranta si calatorilor care se aflau in metrou. Acesta a lasat la o parte luxul masinii personale si a circulat cu mijloacele de traansport in comun, spre marea suprindere a tuturor. In descierea imaginii pe care artistul a postat-o pe Internet, acesta a cerut si ajutorul internautilor lansand o intrebare pentru… cunoscatori: ”Daca vreau sa ajung in Dorobanti cu metroul tre` sa cobor la Aviatorilor sau la Stefan cel Mare?”.

Comentariile internautilor nu au intarziat sa apara, felicitandu-l pe artist pentru modul in care s-a expus. Printre acestia s-a aflat si Andreea Mantea, prezentatoarea Kanal D, care a si replicat pe Instagram: ”Mii de aprecieri meriti. Te pup”. Se pare ca succesul nu l-a schimat pe ”omul Smiley”, iar asta transpare din noua postura in care s-a afisat.

Smiley s-a intors din vacanta petrecuta in destinatie exotica

Smiley s-a intors recent din vacanta petrecuta intr-o locatie exotica, petrecuta alaturi de Gina, dar si de familia sa. In ultimele postari ale vedetei apare si Gina Pistol, despre care Andrei a recunoscut ca ii este noua partenera de viata. Asta se intampla prin septembrie anul trecut, dupa ce paparazzi i-au surprins impreuna la diferite evenimente mondene.

„Acasa, pe terasa, cu un vin, stand de vorba. Pentru mine e foarte important sa comunic cu omul de langa mine. Pe mine ma distreaza foarte tare ca Gina e foarte ordonata, chiar foarte, iar eu nu sunt. Cateodata mai fac eu ceva. Mai las intentionat cate un pahar, cate o farfurie pe undeva si astept si o vad, hop, pac! Se duce imediat si strange! Fara reprosuri. Mi se pare amuzant.”, a dezvaluit Smiley.

coral