Descoperire uluitoare facuta de politistii germani in portbagajul unui roman care se intorcea din Olanda. O masina suspecta a fost localizata intr-o parcare din Bad Bentheim. Era inmatriculata in Romania si se afla la 15 kilometri de granita cu Olanda.

In masina, consemneaza stirileprotv.ro, se aflau doi barbati – un roman de 30 de ani si un chinez de 40 de ani. Acestia, au constatat politistii, s-au comportat suspect atunci cand au fost chestionati si intrebati daca au ceva de declarat, potrivit unui comunicat al Politiei Bad Bentheim.

In primul rand, romanul si chinezul au oferit declaratii contradictorii referitoare la scopul sosirii in Germania, iar politistii au decis sa perchezitioneze masina. Chinezul a spus atunci ca vrea sa declare suma de 100 000 euro. Numai ca, efectuand perchezitia masinii, politistii au avut surpriza sa descopere un aparat cu electrosocuri, ilegal in Germania, si inca 250 000 de euro. Fireste, romanul si chinezul nu au putut justifica banii respectivi.

Fiindca suma nu a fost justificata de posesori, politistii au confiscat cei 350 000 de euro, iar barbatii sunt cercetati, la Essen, pentru spalare de bani.

coral