Dupa ore intregi in care au cercetat fiecare metru dintr-un lac din Caracal, scafandrii au facut o descoperire infioratoare. Ei au gasit o valiza grea, iar cand au deschis-o, s-au cutremurat. Lacul din apropierea locuintei lui Gheorghe Dinca este  cercetat de scafandri, in cautarea unor noi probe.

Scafandrii au facut o descoperire infioratoare intr-un lac din Caracal

Ramasite de oase, haine si incaltaminte au fost gasite intr-o valiza, pe care scafandrii au scos-o dintr-un lac aflat la un kilometru de casa barbatului banuit ca a ucis fetele disparute din Caracal. Osemintele au fost imediat preluate de catre medicii de la Medicina Legala. In plus, scafandrii au scos si un sac din apa. Nu se stie pentru moment ce se afla in interior, insa ar putea fi vorba tot despre oseminte omenesti sau de animale.

Gheorghe Dinca a fost ARESTAT pentru trafic de minori si viol

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori. Monstrul din Caracal, suspectul in cazul Alexandrei Macesanu, despre care exista indicii ca a fost ucisa, a fost dus astazi la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzat de viol si sechestrare de persoane. Totul s-a petrecut cu putin timp inainte de opra 14:00, iar in fata instantei erau mai multe persoane care protestau. Va reamintim ca barbatul a fost retinut in aceasta dimineata pentru viol si sechestrare de persoane, dar nu si pentru crima.

coral