Descoperire macabra facuta de politistii care au perchezitionat locuinta barbatului suspectat ca a ucis doua tinrere din Caracal. Anchetatorii au descoperit nu mai putin de cinci pungi de carne in congelatorul barbatului in varsta de 65 din Caracal, taximetrist de ocazie. Totodata, in autoturismul acestuia a fost gasit un cercel. Politistii banuiesc ca ar fi al Alexandrei Macesanu, tanara care a disparut miercuri.

Anchetatorii au mai descoperit in locuinta situata pe strada Craiovei din Caracal mai multi dinti ce par a fi de om.  Actiunea este desfasurata in cazul tinerei in varsta de 15 ani, disparuta in cursul zilei de miercuri. Potrivit unor surse, este vorba despre casa unui barbat – in varsta de 65 de ani – care practica taximetria de ocazie, in Caracal, informeaza gazetanoua.ro.

Au fost gasite oase intr-un butoi

Aceleasi surse sustin ca, intr-adevar, in gospodaria respectiva, intr-un butoi, au fost gasite oseminte. Acestea au fost ridicate de medicii legisti. Totusi, nu se stie inca daca este vorba despre resturi umane. Doar o expertiza medico-legala va stabili acest lucru. Vecinii au declarat ca barbatul de 65 de ani era foarte masiv, divortat si  avea o masina cu care pleca dimineata si venea seara.

„Conducerea Politiei Romane a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale si Institutului National de Criminalistica, pentru a sprijini cercetarile desfasurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal. Toate activitatile se desfasoara sub coordonarea unui procuror“, transmit politistii.

coral