Moartea fulgeratoare a creatorului de moda Razvan Ciobanu ridica, in continuare, numeroase semne de intrebare. Pana cand anchetatorii vor oferi publicului concluziile oficiale ale anchetei, noi informatii ies la lumina, iar detaliile sunt cu adevarat socante.

Un prieten al lui Razvan Ciobanu care nu a dorit sa isi decline identitatea dezvaluit o informatie extrem de interesanta. In mana lui Razvan Ciobanu, dupa accident, ar fi fost descoperita… o tigara. Si, spune acesta, nu poate intelege cum de respectiva tigara nu a cazut din mana lui Razvan Ciobanu in urma impactului teribil. „Cum este posibil ca el sa fie cu tigara in mana daca el a fost ricosat din masina?”, si-a manifestat barbatul nedumerirea in timpul emisiunii Agentia Vip de la Antena Stars.

Specialistii invitati de Cristi Brancu si-a spus, la randul lor, punctul de vedere. „Este imposibil asa ceva. Este exclus, mai ales ca Politia a spus ca a sarit airbag-ul. Balonul acela de airbag te loveste direct in fata. Cu atat mai mult cu cat el nu a avut centura, balonul cand s-a deschis, automat mainile se duc”, au explicat ei.

Laura Vicol, avocatul lui Razvan Ciobanu: ”Stiam de datorii”

Laura Vicol, cea care l-a reprezentat pe Razvan Ciobanu, a declarat ca era la curent cu situatia financiara precara a acestuia.

„Stiam de datorii…De-a lungul timpului au fost momente de asemenea gen, dar intotdeauna a reusit sa se ridice. El avand acest talent incontestabil, facea trei rochii si reusea sa-si plateasca datoriile. Avea proiecte de viitor. In niciun caz nu era in situatia omului cazut la pamant, incapabil sa se ridice. In niciun caz. Si-si iubea foarte mult viata, iubea foarte mult viata”, a spus Laura Vicol, la RomaniaTV.

Conform Laurei Vicol, Razvan Ciobanu ”intrase in niste anturaje cu anumiti oameni”.

„Problema este ca in ultimul timp, si de-asta am aceste regrete enorme, intrase in niste anturaje cu anumiti oameni pe care eu nu-i cunosc. La inmormantare, in putinele perioade in care reuseam sa ma adun si sa fiu coerenta ii intrebam pe toti daca ii cunosc pe acesti oameni noi intrati in viata lui. N-a stiut nimeni sa-mi spuna nimic, dar mi-am facut o promisiune mie insami ca o sa merg pe toate directiile pe care le cunosc si o sa incerc sa aflu absolut tot”, a mai spus ea.

coral