Toată lumea știe că impresara de fotbaliști trăiește o viață fară prea multe griji, însă puțină lume știe ce avere a moștenit Anamaria Prodan de la mama sa. În multe rânduri, Ana a declarat că mama sa i-a lăsat moștenire o suma consistentă iar afacerile și transferurile de fotbaliști au contribuit de asemenea la o avere la care mulți romani visează.

Ce avere a moștenit Anamaria Prodan de la mama sa

Ionela Prodan a fost una din cele mai de succes artiste de muzică populară din România. Vedeta i-a lăsat fiicei sale Anamaria Prodan o moștenire de peste 80 de milioane de euro, din totalul averii sale care s-a împărțit egal între frați. După cum chiar ea declara din averea moștenită, dar și din afacerile sale cu transferuri de fotbaliști a reușit să adune o avere consistentă. Motiv pentru care își permite luxul în care trăiește.

Anamaria Prodan și Ionela Prodan au fost foarte apropiate, pe patul de moarte ea a avut grijă că nimic să nu-i lipsească mamei sale în ultimele zile de viață.

În zecile sale de interviuri și chiar și în reality show-ul pe care l-a prezentat la Antena Stars și Euforia TV, Anamaria Prodan amintea des de mama să și de certurile lor, fiind firi extrem de diferite, dar se calmau rapid pentru că mereu ceda una dintre ele.

Fiind aproape, cealală fiică fiind stabilită în America, Anamaria Prodan a fost cea care s-a îngrijit de mama să și artista a considerat că merită să moștenească mare parte din avere.

Sora sa nu a avut nimic de comentat, fiind o familie unită și știind că fiica cea mică o duce la cei mai buni doctori și-i oferă cel mai bun tratament.

Pe lângă averea lăsată de mama sa, Prodanca mai încasează și acum drepturile de autor ce-i revin în urma difuzării de către televiziuni sau radiouri ale melodiilor sale.

Secretul Anamariei Prodan în afaceri

De curând s-a aflat care este secretul Anamariei Prodan. Chiar sexy impresara a fost cea care a dezvăluit cum are succes în afaceri. Astfel, soția lui Reghecampf a divulgat câteva ponturi după care ea s-a ghidat în viață.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România în ceea ce privește cariera profesională. Astfel, sexy impresara a divulgat câteva ponturi după care ea s-a ghidat în viață. Și tocmai acestea au ajutat-o să prospere din punct de vedere financiar.

De curând, Anamaria Prodan a spus în cadrul unui interviu cum a ajuns să fie o femeie de carieră. Mai mult, cheia succesului său în afaceri ar consta tocmai în faptul că nu are credite ori alte datorii.

Eu nu am datorii sau credite luate de la bănci. Asta e o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei, să nu fiu datoare la nimeni, nici la bănci. Sunt pe picioarele mele, pe banii mei, nu pe banii altora”, explică Ana Măria Prodan.

Totodată, vedeta a explicat faptul că familia ei este împărțită pe trei continente și face naveta regulat, chiar dacă este pandemie. Una dintre fete se află în America, alta e în Milano, iar soțul și fiul cel mic locuiesc în Dubai.

Stăm și în Dubai, și în România, și în America, și în Italia, pentru că așa sunt împrăștiați toți copiii noștri. Eu sunt singurul membru al familiei care colindă enorm, între toți copiii. Laur stă cu băieții în Dubai, este un bărbat cum puțini se nasc în lumea asta, le este și mamă și tată când plec. La fel încerc să le fiu și eu fetelor. Cu Sarah este mai greu, ea este în America și este mult mai greu să ne vedem în perioada asta. Nu mi-e frică să merg cu avionul, este cel mai sigur mijloc de transport din punctul meu de vedere”, a mai povestit Prodanca. coral