Adelina Pestritu este o femeie implinita pe toate planurile, vedeta a fost desemnata „Cel mai bun influencer din Romania” si a primit trofeul in cadrul galei E! People’s Choice Awards 2019, care a avut loc in Statele Unite. Bruneta a dezvaluit care sunt cele mai valoroase lucruri pe care le detine, din punct de vedere financiar.

„Casa, masina si bijuteriile sunt cele mai valoaroase lucruri ale mele, din punct de vedere financiar. Iubesc viata mea profesionala, si asta se vede si din exterior. Ma implic 100% in ceea ce fac, dar rolul de mama ma face sa vibrez la cote maxime. Zeny imi sterge orice tristete din suflet si de pe fata„, a declarat Adelina Pestritu pentru Viva.ro.
Adelina Pestritu, in lacrimi dupa ce a fost premiata la People’s Choice Awards 2019

Dupa multi ani de munca si critici dure, Adelina Pestritu a primit unul dintre mult ravnitele trofee de cand a renuntat la televiziune: Cel Mai Bun Influencer din Romania in cadrul galei E! People’s Choice Awards 2019. Ea a fost insotita in Statele Unite de sotul sau, Virgil Steblea. La scurt timp dupa ce s-au intors de la ceremonie in camera de hotel, superba romanca a fost coplesita de emotii si, cu ochii scaldati in lacrimi, ea a vorbit putin despre seara pe care nu o va uita niciodata.

“Dragii mei, ziua de azi (n.r.: 10 noiembrie) a fost ceva uluitor! Nici nu am cum sa va descriu in cuvinte si… oricat as vorbi, nu pot sa descriu ceea ce s-a intamplat astazi (n.r.: ieri seara) acolo. Este incredibil, am avut parte de o experienta extraordinara! Nu ma asteptam sa traiesc asta vreodata in viata!

Sunt racita in continuare, dar nu ma mai intereseaza, pentru ca a fost ceva… uluitor! (…).”, a marturisit Adelina Pestritu intr-o filmare facuta publica pe Instagram Stories inainte sa izbucneasca in plans si sa nu mai poata rosti niciun cuvant. “De vina” au fost si nenumaratele mesaje primite de vedeta romanca de la fanii ei si nu numai. Pe imaginile in care plangea si nu a zis nimic, fosta prezentatoare de la Kanal D a scris urmatoarele ganduri: “Pentru ca va citesc mesajele: «Ne-ai facut sa ne simtim mandri ca suntem romani», «Am plans cand te-am vazut pe Red Carpet»… s.a.m.d.”./ “Va multumesc! N-am cuvinte…”.

coral