Cătălin Botezatu a vorbit despre averea pe care o deține. Iată câți bani are celebrul designer.

Cătălin Botezatu este unul dintre cele mai cunoscute și respectate nume din România. De-a lungul timpului celebrul designer a strâns o avere de invidiat.

Câți bani are Cătălin Botezatu 

De-a lungul timpului s-a tot vorbit despre averea lui Cătălin Botezatu care s-ar ridica la peste 100 de milioane de euro. Însă, designerul a povestit ce avere are, de fapt, în realitate și câți bani a pierdut.

"Eu cred că banii sunt perisabili. Am avut perioade, acum 30 de ani, când am avut foarte mulți bani.

Am coborât undeva sub nivelul mării, am pierdut tot. E vorba de milioane și milioane de euro, de mărci și tot felul de monede care erau pe vremea aia și am fost fericit și fără.

Chiar dacă eram lovit sub centura. Cu cât ai mai mulți bani cu atât ai mai multe responsabilități, ai mai mulți angajați pentru care răspunzi. Foarte greu în pandemia asta.

Depind de mine foarte mulți oameni și nu știu pe unde să scot cămașa.

Resursele mele mă vor ajuta să trec de pandemia asta, chiar dacă ar dura o perioadă mai lungă", a spus designerul.

Celebrul Cătălin Botezatu are trei fabrici de confecții în România, cinci magazine proprii distribuite în țară, iar creațiile lui se vând în peste 60 de magazine de distribuție secundară.

Creatorul deține un magazin în centrul mondial al modei, în Milano, Italia. Pe lângă succesul în fashion, designerul mai este acționar al mai multor cluburi din România, potrivit Agenției de Presă Mondenă, citată de Antena3.

Cu toate că este o persoană publică, vedeta nu-și expune veniturile din firmele pe numele lui.  coral