De-a lungul timpului, Mihai Constantinescu nu s-a confruntat doar cu problemele de sanatate. Artistul a pierdut o casa, iar aceasta experienta l-a marcat puternic, chiar daca a incercat sa treaca peste perioadele dificile si sa apara in fata publicului cu zambetul pe buze.

Mihai Constantinescu a stat intr-o casa nationalizata, iar in 2007 – atunci cand proprietarii imobilului au revenit in tara – artistul a fost somat sa paraseasca locuinta. Era vorba despre un imobil din strada Sandu Aldea, acolo unde Mihai Constantinescu locuise timp de 20 de ani. Initial, artistul nu a vrut sa paraseasca acea casa nationalizata, dar ulterior a plecat, iar casa a fost vanduta, foarte repede, de proprietari.

”A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la sora mea, iar acum stau cu chirie. La varsta mea sa stai pe usile altora, cine si-ar fi imaginat. Simt ca innebunesc cand imi amintesc. Si acum, tot noi, dati afara din casa, trebuie sa platim chiria exorbitanta stabilita prin ordin judecatoresc. 18.000 de euro pentru cele zece luni in care am continuat sa stau in casa pe care o credeam a noastra, dar instanta decisese ca este a altora. Suma exorbitanta s-a impartit la doi. O parte o plateste fosta mea sotie, o parte eu. Si cum eu nu am avut banii, mi-au pus poprire de 33% pe veniturile lunare. Am scapat de boli, insa de casa astia nu ma lasa sa uit”, declara Mihai Constantinescu la un moment dat.

In consecinta, artistul Mihai Constantinescu nu poate spune ca este un om bogat. Ba chiar din contra. Veniturile sale erau completate, in ultima vreme, de banii pe care ii obtinea din concerte. Artistul cerea 1000 de euro pentru o aparitie intr-un concert, cu mult mai putin decat alti artisti autohtoni.

coral