Ii mai tineti minte pe baietii de la O-Zone? „Dragostea din tei” continua sa fie unul dintre cele mai populare hituri de pe planeta, chiar daca trupa O-Zone s-a destramat acum multi ani. In timp ce Dan Balan, fondatorul O-Zone, a fost superstar in Romania, mama lui este foarte indragita in Republica Moldova, unde modereaza emisiunea „Tanti Ludmila Show”.

Desi emisiunea mamei lui Dan Balan se cheama „Tanti Ludmila Show”, Ludmila Balan este oricum, numai tanti nu. La 61 de ani, arata senzational si nu se sfieste sa pozeze in ipostaze indraznete. Fotografiile sale in rochii mulate sau chiar costum de baie sunt foarte apreciate pe retelele de socializare, fiind urmarita, doar pe Facebook, de peste 12.000 de oameni.

Pe langa emisiunea TV, Ludmila Balan canta, insa nu a ajuns, deocamdata, la popularitatea de care s-a bucurat fiul sau.

Ludmila nu pune faptul ca, uneori, este confundata cu sora fiului sau pe seama operatiilor estetice, despre care se barfeste in Moldova sau a dietelor drastice, ci mai degraba pe gandirea pozitiva.

„Cred in energia care se transmite, care face sa se intample ceea ce vrei sa se intample cu adevarat”, spune Ludmila Balan.

Totodata, mama lui Dan Balan crede ca „trebuie sa muncesti, sa faci sport, sa fii atenta la ce mananci si cum mananci. Si e o munca destul de grea. E cam greu sa te impui, dar am un stimul, pentru ca toti ai casei ma sustin”.

coral