Cristina Spatar a dat publicitatii o fotografie in care actualul ei iubit apare salaturi de cei doi copii ei ei, cu care se pare ca se intelege perfect.

Dupa ce zilele trecute a publicat o fotografie de la mare, in care apare tinandu-se de mana cu actualul ei iubit, cantareata Cristina Spatar a postat, pe contul ei de socializare a o imagine care spune tot despre relatia pe care partenerul ei o are cu cei doi copii ai ei, Aida si Albert.

In imaginea respectiva, iubitul Cristinei Spatar apare la mare, pe plaja, in timp ce se plimba de mana cu cei doi copii ai vedetei.

„…iubirile mele??#mylove #myangels #myfamily”, a scrus arista ]n dreptul pozei.

„Era si timpul Cris, bravo!”, „Sa dea Domnul sa fiti fericiti’, „Ma bucur pentru tine… si tu meriti sa fii fericita”, „iti doresc multa fericire pentru ca meriti”, „O poza cat o mie de cuvinte”, „dar o poza cu domnul cu fata cand ne arati?”, „Bravo, felicitari! Aiu iesit soarele si pe strada tta”, „Sa fii fericita”, „Sa ai parte de un om asa cum ai tu sufletul”, i-au urat internautii Cristinei Spatar.

Dupa divortul de Alin Ionescu, fostul sau partener de viata, cantareata Cristina Spatar a continuat sa locuiasca in vila acestuia, de dragul copiilor.

Insa, situatia s-a schimbat la sfarsitul anului trecut, cand artista a fost nevoita sa paraseasca vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie impreuna cu cei doi copii ai sai, Aida si Albert.

Aceasta sta in prezent intr-un apartament cu doua camere, pentru care plateste o chirie de 300 de euro pe luna.  

Dupa plecarea Cristinei Spatar din vila, fostul partener de viata al acesteia a inlocuit-o cu  o bruneta. Este vorba despre o tanara pe nume Larisa Tanasoiu, despre care se spune ca ar fi noua iubita a omului de afaceri Alin.

coral