Sezonul rece te poate duce cu gandul la culorile metalice si sobre, insa nu trebuie sa fie intocmai asa. Daca te gandesti la bogatia culorilor de toamna si la magia nuantelor cu care vine iarna, poti descoperi surprizele coloristice oferite de aceste anotimpuri.

Si cum altfel ai putea fi in ton cu peisajele de afara, daca nu prin hainele purtate si oja semipermanenta utilizata? Lasa vremea sa te inspire si alege nuantele in trend pentru o armonie perfecta. Iata cateva idei care iti pot veni in ajutor!

Fresh mandarin

Portocaliul, culoarea exuberantei si a jovialitatii, este una dintre cele mai potrivite pe perioada toamnei. In ton cu paleta coloristica imbelsugata a naturii, Fresh mandarin este nuanta care aduce spectacolul frunzelor chiar pe unghiile tale. In combinatie cu nuante de ruginiu sau stacojiu, poti transforma manichiura intr-un tablou de toamna fascinant.

Red sparkle

Formula noua, cu textura densa, deosebit de pigmentata, de un rosu pasional cu filamente radiante si sclipitoare, te va cuceri de la prima vedere. Merge perfect in sezonul rece, aducand o pata de culoare in albul caracteristic iernii.

Silent night

Fara indoiala, denumirea iti aduce aminte de faimoasa colinda cu acelasi nume. De data aceasta insa este vorba de o oja semipermanenta foarte indragita in randul cumparatoarelor. Albastrul inchis asezonat cu particule stralucitoare coboara cerul noptii instelat pe unghiutele tale. Nuanta este deosebit de versatila, potrivindu-se de minune multor stiluri si tipuri de personalitate.   

Red slippers

Iata o alta alegere perfecta pentru sezonul rece! Produsul combina rosul si maroul inchis cu particule aprinse in ton cu aceste culori, integrate perfect intr-o oja de cea mai buna calitate. Are un aspect foarte lucios si se poate aplica atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false.

Plumly

Cunoscuta mai bine sub denumirea de visina putreda sau purpuriu, aceasta este considerata o nuanta elevata. O poti asorta usor la orice tinuta vestimentara, culoarea fiind intens folosita in ultimul timp si la nuantarea podoabei capilare.

Bejul 

Bejul in culoarea calda a nisipului scaldat in razele solare te transporta pe o plaja insorita. Nuanta este eleganta si iti aduce un plus de rafinament atunci cand o porti. Desigur, toate tonurile de bej sunt recunoscute ca facand parte din categoria elitelor. Ai observat probabil ca membrele familiilor regale apeleaza frecvent la aceasta culoare, mai ales cand vine vorba de oja semipermanenta.

Griul

Votata culoarea anului 2021 alaturi de galben, griul suprem este una dintre cele mai distinse culori. In perioada sezonului rece, manichiura in gri deschis va completa feeria zapezii si a noptilor de iarna. Opteaza pentru orice nuanta de gri si vei fi uimita de cat de bine va arata pe unghii, indiferent de ocazie. O poti asorta la tinutele business sau la petrecerile cu staif, fara a deranja cu nimic codul impus de moda.

Albul

Aplica o oja semipermanenta alba si Craiasa Zapezii va sosi in povestea ta. Iarna va fi un basm spus chiar de unghiile tale, mai ales daca vei alege modele specifice de sezon.

Toamna si iarna vin cu inspiratie si bucurie copilareasca autentica. Una aduce fascinatia tonurilor aurii, iar alta pe cea a tonurilor argintii. Cum ar fi sa lasi artistul din tine sa isi prezinte vernisajul expozitiei de arta si culoare prin intermediul celor mai indragite nuante de oja semipermanenta?

 

  coral