Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr traiesc o poveste de dragoste comentata de altii inca de cand s-a format. Cu toate acestea, cei doi au dat deoparte analizele celorlalti, iar iubirea lor s-a concretizat. Cantareata a adus pe lume un baietel care ii implineste. Iata ce spune artista despre Stefan Banica in postura de tata si cum isi descrie aceasta minunea.

Ce face Stefan Banica Jr de cand a devenit tata pentru a treia oara

Lavinia Pirva a adus pe lume un baietel perfect sanatos, pe Alexandru, in urma cu cateva luni. Invitata intr-o emisiune TV, artista a povestit mai multe despre noua sa viata alaturi de rodul iubirii dintre ea si Stefan Banica Jr. Desi celebrul artist nu este la prima experienta in aceasta postura, avand doi copii din casniciile precedente, lumea ar crede ca deprinderile s-au uitat pe drum, caci copiii ii sunt mari acum.

Nimic mai gresit! Din povestirile Laviniei Pirva, solistul adora ipostaza in care este pus din nou. Cantareata a declarat chiar ca este un tatic cool, indragostit peste cap de Alexandru. „Taticul este foarte cool, Stefan este un tata foarte cool. Este indragostit peste cap de el(n.r de baietelul lor)”, a explicat Lavinia Pirva.

Iar, daca mamicile de sugari se plang de oboseala, nopti nedormite si schimbat de scutere, artista este la polul opus. Lavinia Pirva a declarat ca nu simte deloc osteneala aglomerarii treburilor din ”noua sa viata”, dat fiind ca sentimentul de a-si vedea copilul crescand este unic si o face fericita pana peste cap. Totodata, artista a povestit, la TV, si ca e tare mandra de faptul ca cel mic a mostenit o gropita in obraz.

 

coral