Adrian Vancica, alias Celentano din „Las Fierbinti” (PRO TV), a sarbatorit ieri in liniste, alaturi de familie, implinirea a 42 de ani. „Azi nu muncesc. Ma las surprins”, a spus actorul care de ziua lui a facut exact ca personajul lui din serial, adica nimic. „Vreau liniste”, a spus pentru Click! actorul de la Teatrul Notarra.

O tara intreaga il stie pe Celentano din serialul „Las Fierbinti”, insa mai putini il cunosc cu adevarat pe Adrian Vancica, actorul care ii da viata de 15 sezoane celui mai indragit personaj tv. Chiar daca ziua lui a picat luni, actorul si-a luat liber.

„Astept sa fiu surprins, e surpriza si pentru mine ce se va intampla. Nu am filmari, nu joc la Nottara. Stau linistit acasa si voi vedea ce se va intampla. Fetele mele, Thea si Mara, m-au sarbatorit cu tort si sampanie pentru copii. Si mi-au mai facut ele cateva cadouri speciale”, ne-a povestit actorul, care nu doreste sa isi afiseze copiii. „Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele demult. Nu-mi place sa fie in atentia publicului”, a mai spus actorul. De ziua lui, Vancica vrea „liniste pentru ca e prea multa agitatie in lumea asta”.

„Nu neaparat singuratate, ci liniste, oamenii sa nu se mai enerveze asa de repede, din nimicuri”, ne-a mai povestit actorul. Spre deosebire de personajul Celentano, Adrian Vancica are o familie frumoasa si o sotie specializata in film.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regula, ma lasa pe mine sa vorbesc si pentru ea. Nu prea imi place sa vorbesc despre meseria ei, pentru ca e grea si eu n-as face-o – se numeste supervizor de scenariu. Fetele noastre au jucat intr-un episod din «Las Fierbinti». Nu le incurajez in directia asta. E greu sa faca actorie in zilele noastre”, ne-a povestit Vancica la premiera filmului „Scurtcircuit”. El continua sa joace la Teatrul Nottara si sa filmeze in „Las Fierbinti”, insa cand mai apare cate o oferta de film, nu zice nu.

coral