Carmen Brumă a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a făcut o serie de declaraţii despre relaţia cu Mircea Badea. Frumoasa blondină a mărturisit faptul că nu crede în monogamie, ba mai mult aceasta a explicat că nu se vede mireasă.

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, dar cu toate acestea nu au ajuns până acum în faţa altarului.

Deşi antrenoarea de fitness a îmbrăcat rochia de mireasă de mai multe ori până acum, a făcut-o doar pentru şedinţele foto. Mai mult, aceasta nu are de gând să o poarte la braţul partenerului său.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung.

Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, spunea Carmen Brumă în urmă cu câțiva ani.

Cum s-a fotografiat Carmen Brumă în vacanţă

În prezent, şatena a plecat într-o binemeritată vacanţă. Partenera lui Mircea Badea a ales să plece într-o staţiune montană câteva zile pentru a se relaxa. Deşi profită din plin de timpul liber pe care îl are, aceasta nu a întrerupt legătura cu fanii săi.

Astfel, a publicat recent o fotografie care a strâns imediat sute de aprecieri din partea internauţilor. Carmen Brumă a îndurat temperaturile scăzute din termomentre pentru poza perfectă! Vedeta a apărut pe balconul hotelului în care este cazată într-o bustieră care îi pune în valoare bustul generos, dar şi abdomenul tonifiat, o pereche de pantaloni negri şi ghete lungi de aceeaşi culoare.

Fanii acesteia au luat cu asalt secţiunea de comentarii şi s-au întrecut în complimente.

„Splendoare la înălțime, fermecătoare ”/ „Superbă”/ „Perfectă”/ „Arătați senzațional! Tot respectul meu! ”/ „Doamneee, ce abdomen! ”/ „Ne omori cu abdomenul ăsta!!!”/ „O femeie ambițioasă! Chiar și în relația cu Mircea! Care are suflet bun!”/ „Vaiiii de capul meu….ce frumoasa!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor săi. coral