"Smecherul" din Ploiesti care si-a torturat iubita minora pana cand a umplut-o de sange apoi s-a laudat pe Internet cu filmele horror realizate in timpul agresiunii ascunde o poveste incredibila.

Fiu al unui infractor periculos (tatal agresorului se afla in prezent in penitenciar) si al unei individe care se lauda ca lucreaza in Armata, "masculul" din Ploiesti care si-a maltratat iubita minora a ajuns, anul trecut, in fata judecatorilor, in calitate de victima. Robert Gabriel Berechet a fost victima unor puscariasi cu state vechi care l-au lasat fara bunuri in valoare de 2.500 de lei. Dupa ce i-a dat pe autori pe mana politiei, acestia au ajuns in fata magistratilor, iar dupa un proces scurt au fost condamnati. "Dispune luarea fata de inculpatul CONSTANTIN DANIEL IOSIF, in prezent aflat in Penitenciarul Margineni arestat in alta cauza, a masurii educative privative de libertate a internarii intr-un centru de detentie pe o perioada de 2 ani, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Condamna pe inculpatul DRAGOMIR GHEORGHE ADRIAN, in prezent aflat in Penitenciarul Margineni arestat in alta cauza, pentru savarsirea infractiunii de tainuire, la pedeapsa de 1 an inchisoare in regim de detentie. Admite actiunea civila formulata de partea civila Berechet Robert Gabriel si obliga inculpatii in solidar, inculpatul Constantin Daniel Iosif in solidar si cu partile responsabile civilmente, 2.500 lei cu titlu de daune materiale", au decis judecatorii.

Robert Gabriel Berechet a fost arestat preventiv dupa ce in spatiul public au fost difuzate imagini in care acesta aparea umilindu-o, taind-o si lovind-o pe iubita sa minora (victima a implinit 18 ani dupa izbucnirea scandalului, pe patul de spital). Potrivit vecinilor si cunostintelor, atat fata, cat si iubitul ei, sunt consumatori de substante etnobotanice, iar minora s-ar fi prostituat, pentru a face rost de bani pentru droguri.

coral