Loredana Groza se numara printre cele mai sexy vedete de la noi, dar si printre cele mai scunde, motiv pentru care alege deseori sa poarte tocuri foarte inalte!

Toata lumea stie ca Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, care face show ori de cate ori isi face aparitia pe scena si provoaca palpitatii barbatilor atunci cand iese din casa. La cei 49 de ani ai sai, artista arata extrem de bine si este in cea mai buna forma posibila, astfel ca ii este foarte usor sa imbrace orice tinuta, de la cele sport si pana la cele mai elegante si mai sexy.

Ceea ce nu multi oameni stiu despre Loredana Groza este inaltimea pe care o are artista. Aceasta alege sa poarte mereu incaltaminte cu toc inalt sau platforma, pentru a parea mai inalta.

Mai mult, Loredana Groza chiar se numara printre cele mai scunde vedete de la noi, caci masoara numai 1,63 m! Da, ati auzit bine, tocmai de aceea, Lori se afiseaza aproape tot timpul cu pantofi cu toc sau sandale care sa-i permita sa para mult mai inalta decat este.

Printre vedetele scunde de la noi se numara si Inna, Andreea Antonescu, Ami, Andreea Mantea si Elena Gheorghe.

coral