Nicoleta Luciu a intrat în rândul vedetelor care conduc bolizi de mii de euro. Aceasta a renunțat la mașina pe care o avea și a trecut la nivelul următor. Acum conduce un model 4×4, pentru care a scos din buzunare o sumă frumușică de bani.

În anii trecuți, Nicoleta Luciu se afla la volanul unui Mitsubishi Outlander, despre care spunea la vremea respectivă că este mașina perfectă pentru ea. Însă, timpul a trecut, iar Nicoleta Luciu a făcut pasul către nivelul următor. Acum, vedeta conduce un Audi Q7, model 2018 – 2019. Mașina este 4×4 și costă peste 50.000 de euro.

„Îmi place noul meu Mitsubishi Outlander alb pentru că este foarte spațios și confortabil, se încălzește foarte repede, este ușor de condus și de parcat, ceea ce contează foarte mult mai ales că petrec ore bune la volan. Sunt îndrăgostită de el, îmi place să-l conduc și e cel mai bun partener la cumpărături. În timp ce conduc îmi place să cant melodiile de la radio sau piese românești mai vechi“, spunea Nicoleta Luciu despre fosta mașină.

Cu siguranță noul bolid o încântă și mai mult, iar piesele de la radio parcă se aud altfel într-un 4×4.

Nicoleta Luciu revine în televiziune?

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor acum ceva ani, se pare că Nicoleta Luciu intenționează să revină pe micile ecrane. Apropiații brunetei spun că ea are în plan un proiect inedit.

„Nicoleta și-ar dori să revină în televiziune, chiar îi este dor de timpurile acelea. Ar tenta-o acum un reality-show cu cei patru copii, care au crescut și sunt foarte talentați. Toată casa de plină de veselia lor”, au spus apropiați ai Nicoletei Luciu pentru impact.ro.

coral