Un videoclip realizat la o întâlnire a celor care moștenesc averile Clujului prezintă o adunare de mașini cu adevărat impresionante. Prețul total al acestor automobile ajunge la câteva milioane de euro.

Ce mașini conduc moștenitorii marilor averi din Cluj? Este o listă impresionantă de automobile

Mașinile din următoarea listă valorează în total câteva milioane de euro, conform informațiilor transmise de stiridecluj.ro

AMG C 63 S – 100.000 de euro

Ferrari F12 Berlinetta – 200.000 de euro

Lamborghini Aventador SVJ Roadster – 500.000 de euro

Porsche Panamera Turbo 130.000 de euro

Lamborghini Urus – 300.000 de euro

Totodată, în locul respectiv mai sunt prezente și alte mașini, care valorează valorează încă aproape un milion de euro, dacă nu mai mult.

Cluj-Napoca a înregistrat cea mai mare poluare din Europa

Amintim că Cluj-Napoca a înregistrat cea mai mare poluare din Europa, în privinţa concentraţiilor ridicate de emisii rezultate din noxele auto. Simultan, în primele 10 locuri se află și alte orașe din România.

Oraşul Cluj-Napoca este lider în România şi în Europa în privinţa concentraţiilor ridicate de NO2 (dioxid de azot – emisii rezultate din noxele auto) înregistrate în luna mai, reiese dintr-un clasament întocmit de Airly, compania care se ocupă de monitorizarea calităţii aerului.

În aceeaşi ierarhie se mai află: Timişoara (locul 4 – cu un indice al Calităţii Aerului de 14,84 puncte), Ploieşti (locul 7, indice 13,83) şi Municipiul Bucureşti (locul 8, indice 13,33).

„Ţinând cont de faptul că 62% din guvernele lumii nu împărtăşesc date despre calitatea aerului în timp real, am vrut să luăm această iniţiativă şi să arătăm tuturor ce se întâmplă în aerul din jurul nostru.

Datele nu sunt excelente pentru unele regiuni mari din Europa, dar observăm o oportunitate de a rezolva problema. coral