Andreea Marin a fost surprinsa intr-o ipostaza emotionanta alaturi de fiica sa Violeta. Fanii au fost extrem de incantati sa le vada impreuna.

In ceea ce o priveste pe fiica ei, Andreea Marin si-a dorit mereu sa o protejeze. Asa ca vedeta a tinut-o departe de lumina reflectoarelor si de putine ori i-a aratat chipul. Intr-o filmare recenta, vedeta a fost surprinsa alaturi de Violeta intr-o ipostaza emotionanta. In timp ce micuta canta la pian, Andreea Marin o privea duios si o asculta cu atentie

Pe chipul vedetei se poate observa, cu usurinta, mandria si iubirea ce i-o poarta Violetei, cea care ii aduce zilnic bucurii.

„Nu exista nimic mai relaxant pentru mine decat sa imi ascult fetita cantand la pian”, a marturisit Andreea Marin.

Andreea Marin are o relatie cu Ionut Brancoveanu

Andreea Marin si Ionut Brancoveanu traiesc o poveste de dragoste ca-n filme insa au si facut sacrificii pentru a-si mentine relatia. Timp de doi ani, cei doi au facut naveta pentru a se vedea, intrucat, la acea vreme, barbatul locuia in Africa. Dar, de ceva timp, iubitul consul al vedetei sta mai mult in Romania. Iar lucrurile intre ei merg perfect

“Traim impreuna si ne construim o viata unul alaturi de celalalt si e tare frumos. Nu vreau sa intru in detalii, pentru ca vreau sa pastrez intimitatea noastra, dar, pe de alta parte, a meritat asteptarea. Construim si fizic si construim o viata impreuna”, a declarat, in luna martie, Andreea Marin.

coral