Dupa cazul Raisei, o alta tragedie a socat Romania in urma cu cateva zile.

Adela, o tanara politista in varsta de 25 de ani a hotarat sa isi puna capat zilelor impuscandu-se in cap in toaleta unei gari.

Nimeni nu a mai putut face nimic pentru tanara care abia se casatorise in urma cu cateva luni. Politista a lasat si un bilet de adio pentru sotul ei.

Ce a aparut pe contul de socializare al politistei care s-a impuscat cu arma din dotare

Citeste si: Legătura șocantă intre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni și polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis in baia unei gări

Potrivit ultimelor informații, Adela nu a vorbit cu nimeni la telefon înainte de a face gestul extrem.

Însă, tânăra polițistă, care s-a împușcat în cap  cu arma din dotare, i-a lăsat soțului ei un mesaj de adio.

Unul dintre prietenii săi face mărturii cutremurătoare despre mesajul de adio pe care i l-a transmis soțului. Adela i-a spus soțului său cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu vede altă cale de ieșire din depresie. Sorin, soțul ei, a sunat-o imediat după ce a văzut mesajul, însă tânăra își închisese telefonul.

Astfel, bărbatul i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa, dar care au găsit-o într-o baltă de sânge.

La scurt timp dupa ce s-a aflat de tragedia Adelei, numerosi prieteni si apropiati si-au aratat indignarea si socul fata de gestul facut de politista care avea toata viata inainte. Insa, se pare ca boala de care suferea, depresia, a pus stapanire pe psihicul ei, iar familia a dezvaluit ca de trei saptamani era foarte schimbata.

”Nu pot să cred, Adela. Ai fost un om deosebit, mereu zâmbitoare și plină de viață. Drum lin către îngeri. Azi ești unul dintre ei/ Drum lin către îngeri”, au fost doar câteva dintre mesajele postate de prieteni pe Facebook. 

Adela se casatorise in urma cu cateva luni si urma sa asiste la un eveniment alaturi de sotul ei

"Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul. Sorin (n.r. soțul Adelei) a discutat non stop despre asta cu ea (chiar stabiliserăm împreună cu alți prieteni sa ne viziteze într-un weekend la București). Sorin a încercat să meargă cu ea la un psiholog/psihiatru, însă a refuzat categoric. Ieri au fost la un neurolog (pentru că acuza dureri de cap)", a spus prietenul Adelei dupa tragicul eveniment.

coral