A fost multa tristete in casa de la ”Puterea Dragostei” dupa ce, in emisiunea de marti, Andreea Mantea a anuntat ca Stefania si Adelin au fost descalificati pentru ca nu au respectat regulamentul.

Toti concurentii stiau ca regulamentul de la ”Puterea Dragostei” prevede clar ca fetele nu au voie sa se intalneasca cu baietii in afara casei fara acceptul celor din productia emisiunii. Iar, Stefania si Adelin au fost fotografiati in Bucuresti, in timp ce se aflau intr-un magazin.

Desi Andreea Mantea le-a oferit posibilitatea ca unul dintre ei sa se salveze si sa ramana in casa, cei doi iubiti au hotarat sa plece amandoi din casa de la ”Puterea Dragostei”.

La scurt timp dupa ce au ajuns acasa, unde multi credeau ca relatia dintre Stefania si Adelin se va rupe, tanara a postat cateva mesaje prin care le raspunde carcotasilor. In primul rand ea a scris pe pagina ei de socializare ca este ”intr-o relatie”, apoi a postat mesajul: ”Impreuna pana la sfarsit, doar cei puternici pot”.

Stefania si Adelin au fost printre primii concurenti intrati in casa de la ”Puterea Dragostei” si in scurt timp au format unul dintre cele mai solide cupluri. De altfel, din comentariile celorlalti concurenti, dupa ce ei au parasit casa de la ”Puterea Dragostei” reiese ca multi cred ca relatia dintre Stefania si Adelin va rezista.

coral