Razvan Ciobanu va fi condus astazi, joi, 2 mai 2019, pe ultimul drum si va fi inmormantat la Cimitirul Progresul din Capitala. Familia si prietenii, dar si cei care ii apreciau munca, au adus cate un omagiu creatorului de moda. Catalin Boteazatu si Raluca Badulescu au scris cate un mesaj emotionant pe coroanele de flori.

„Nu te voi uita niciodata„, a scris Catalin Botezatu pe coroana de flori pe care i-a adus-o ca omagiu colegului sau de breasla, Razvan Ciobanu. „Vei ramane in amintirea noastra„, este mesajul scris pe coroana adusa de Raluca Badulescu, sotul ei, Florin, dar si fostul sot, Vali punga.

Cauza oficiala a mortii lui Razvan Ciobanu

Medicii legisti au constatat ca designerul a suferit o anemie acuta, ca urmare a unui politraumatism cu ruptura de aorta cu hemoragie interna, ce a mai asociat ruptura pulmonara, hepatica si de coloana toracala.

“ Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, organele de cercetare penala ale politiei judiciare din cadrul Serviciului Rutier al Politiei Municipiului Constanta efectueaza cercetari privind imprejurarile in care a decedat numitul Ciobanu Razvan in noaptea de 28-29 aprilie 2019. Ancheta vizeaza circumstantele producerii accidentului auto in care a fost implicata victima.

Din investigatii a rezultat ca autovehiculul condus de numitul Ciobanu Razvan a parasit partea carosabila in zona localitatii Sacele din judetul Constanta, a rulat aproximativ 850 de metri si apoi s-a rasturnat din cauza denivelarilor. Conducatorul auto era singur in autovehicul si nu purta centura de siguranta, aspecte constatate cu ocazia cercetarii la fata locului de catre experti. In cauza urmeaza a fi dispusa efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului.

In ceea ce priveste pozitia in care a fost gasita victima, precizam ca aceasta a fost proiectata in afara autovehiculului si gasita in proximitatea acestuia, orientata cu fata in jos. Specialistii SMURD sositi la fata locului in urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea pozitiei victimei, in vederea aplicarii procedurilor specifice. Ulterior finalizarii activitatii de cercetare a locului faptei si plecarii organelor de politie, in zona respectiva au fost lasate componente auto irelevante pentru ancheta, imprastiate pe o suprafata mare de teren, fiind posibil ca acestea sa fie gasite de trecatori”, au transmis reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

coral