Teo Trandafir este o prezentatoare de televiziune din România, cunoscută pentru moderarea emisiunii „Teo”, difuzată de Pro TV în perioada 2000-2006. Probabil nu te-ai gândit niciodată ce înălțime are Teo Trandafir, dar vei afla în rândurile următoare.

Vedeta a trecut, în urmă cu mai mulți ani, prin clipe îngrozitoare. A fost la un pas de a-și pierde viața, însă mulțumită eforturilor medicilor, Teo a revenit în forță și continuă să ne încânte cu optimismul și cu felul ei carismatic de a fi. Nu multă lume știe, dar numele său complet este Teodora Virginia Trandafir şi este fata unui renumit medic pediatru şi cardiolog.

Incredibil! Iată ce înălțime are Teo Trandafir

Teo Trandafir are 1,82 m, iar în prezent cântărește 80 de kilograme. În vârstă de 53 de ani, vedeta a trecut prin multe provocări. În anul 2011, Teo a avut un moment de cumpănă, când a fost internată de urgență cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie la Spitalul Elias din București. Pentru că starea de sănătate se agrava, ea a fost transportată cu un avion privat la Clinica AKH din Viena, unde a suportat mai multe intervenții chirurgicale.

Ea a învins boala, ducând apoi o luptă crâncenă împotriva kilogramelor în plus. În anul 2014, ea a a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia s-a transformat complet.

Teo Trandafir a reușit să slăbească apoi peste 62 de kilograme, ajungând să cântărească sub 70 de kilograme și să se bucure de orice haine își dorește.

Viața lui Teo Trandafir

Teo Trandafir s-a născut pe data de 2 iunie 1968, în Pitești, județul Argeș. A urmat cursurile Colegiului Naţional Nicolae Bălcescu din Brăila, după care s-a înscris la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti, secţia de arabă-engleză. Încă din timpul facultății, Teo a vrut să își câștige singură existența și s-a angajat ca vânzătoare de bilete la o agenţie de turism.

coral