Este timpul să lăsați sandalele de pânză și tenișii în dulap și să scoateți artileria grea. Așadar, pentru a vă îmbrăca corespunzător copilul în această iarnă, el sau ea are nevoie de o pereche bună de bocanci copii sau ghete fete sau băieți. Iată câteva sfaturi despre cum să faceți alegerea corectă dintre diferitele modele și materiale disponibile.

CE ÎNCĂLȚĂMINTE SĂ ALEGI PENTRU COPIII TĂI ÎN ACEASTĂ IARNĂ?

Înainte de a cumpăra o pereche de încălțăminte copii care să îl însoțească toată iarna, există câteva criterii de luat în considerare.

INDICELE DE CĂLDURĂ

Atunci când răsfoiți rafturile cu încălțăminte copii pentru iarnă, este posibil să observați un indice de căldură pe unele modele. Aceasta indică temperatura la care perechea de bocanci copii sau ghete fete sau băieți pot proteja picioarele de frig. Deși oferă o idee despre cât de caldă este cizma, nu este întotdeauna exactă. Într-adevăr, o serie de alți factori intră în joc în menținerea unei temperaturi bune: tipul de șosete, forma pantofului, activitatea practicată.

IMPERMEABILITATE

Având în vedere schimbările regulate de vreme și temperatură, niște bocanci copii pentru iarnă trebuie să fie impermeabili pentru a rezista la toate tipurile de vreme. Dar aveți grijă: atunci când un pantof este foarte impermeabil, are tendința de a nu lăsa piciorul să respire prea mult.

Iar pantofii de iarnă nu sunt ghete fete sau băieți de ploaie! Pentru a evita să stricați pantofii copilului dumneavoastră, schimbați-i cu cizme de ploaie atunci când zăpada începe să se topească.

MĂRIMEA

Este tentant să mărim cu o mărime mai mare pentru a putea scoate din nou pantofii iarna viitoare. Dar există câteva probleme în acest sens. În primul rând, pantofii prea mari sunt foarte incomozi pentru copiii cărora le place să alerge pe orice vreme. Acestea se uzează mult mai repede. În al doilea rând, dacă există prea mult spațiu între picior și încălțăminte, frigul se instalează și picioarele copilului dumneavoastră se vor răci foarte repede.

Pe de altă parte, încălțămintea de iarnă pentru copii care este prea strâmtă comprimă picioarele, ceea ce determină o circulație deficitară și le face reci, așa că nu este recomandat să alegeți nici ghete fete sau băieți prea mici. Așadar, alegeți o mărime potrivită pentru a vă asigura că copilul dumneavoastră are o iarnă confortabilă.

CE FEL DE PANTOFI DE IARNĂ PENTRU COPILUL TĂU?

Există multe tipuri diferite de pantofi de iarnă pentru copii din care puteți alege. Dar există un pantof pentru fiecare vreme.

PANTOFI DE SPORT CU VÂRF ÎNALT CU CĂPTUȘEALĂ CĂLDUROASĂ

Pentru aceste perioade de toamnă, când frigul nu s-a instalat încă, puteți alege pentru copiii dvs. pantofi de sport de top cu căptușeală călduroasă. Sunt practici, atrăgători pentru toți copiii și, mai presus de toate, îi puteți scoate din nou afară atunci când vremea se încălzește puțin. Prin urmare, nu sunt pantofi de iarnă în sensul strict al cuvântului, dar sunt perfecți pentru tranziția dintre două anotimpuri.

În ceea ce privește materialele, alegeți adidași din piele sau din material sintetic, care sunt mult mai ușor de curățat după o perioadă petrecută în ploaie, zăpadă sau noroi.

GHETE

Pentru perioadele reci, când zăpada nu a început încă să își arate fața, apelează la ghete fete sau băieți. În combinație cu o pereche bună de șosete, acestea protejează picioarele copilului dumneavoastră de frig și oferă un aspect mai elegant decât o pereche de adidași. Fiul tău poate purta cizme pentru băieți cu blugi pentru un look la modă și confortabil în această iarnă.

CIZME SAU BOCANCI DE IARNĂ

Pentru a oferi picioarelor copilului tău cea mai bună protecție împotriva frigului, alege bocanci copii de iarnă. Aceste cizme de iarnă pentru copii se asortează cu orice și sunt ideale pentru a alerga pe zăpadă cu prietenii. Alege cizme pentru fetele tale cu căptușeală și manșeta din blană artificială și poartă-le cu o rochie și colanți de lână groasă pentru un look de iarnă moale.

CE MATERIALE DE ÎNCĂLȚĂMINTE SĂ ALEGEȚI PENTRU COPIII DVS. ÎN ACEASTĂ IARNĂ?

CAPTUȘEALĂ

Fetrul este materialul cel mai frecvent utilizat pentru pantofi, deoarece diferitele sale straturi permit pantofilor să se usuce foarte repede.

Neoprenul are proprietăți izolatoare foarte bune și, prin urmare, păstrează căldura, împiedicând în același timp pătrunderea frigului și a apei. Această impermeabilizare face ca acești pantofi de iarnă pentru copii să fie potriviți pentru perioadele cu temperaturi care se schimbă în mod regulat.

Materialele sintetice mențin picioarele copiilor dumneavoastră calde și uscate. Avantajul acestor cizme este că sunt adesea mai ușoare și mai delicate decât alte cizme.

EXTERIOR

Atunci când cumpărați încălțăminte pentru copii, uitați-vă la tălpi. Aceștia joacă un rol foarte important în menținerea încălțămintei picioarelor. Cu cât piciorul este mai aproape de sol, cu atât mai repede se simte frigul. Prin urmare, sunt de preferat tălpile groase.

Cu toate acestea, pentru a evita ca tălpile să fie prea groase și grele pentru copii, unele sunt fabricate dintr-un amestec de materiale diferite. Un bun compromis între căldură și ușurință.

Unele modele pot fi, de asemenea, fabricate din piele. Acest material natural este durabil și permite piciorului să respire bine.  Când vine vorba de încălțăminte copii, întregul câmp de posibilități vă este deschis. Pentru a evita să faceți o greșeală, țineți cont de asprimea iernii și, mai ales, de bunăstarea copilului dumneavoastră.

coral