Dacă te frământă întrebarea Ce inseamna cand visezi un bebelus, citește în continuare.  Vei afla înțelesurile acestui vis considerat de mulți un vis pozitiv. A visa un bebeluș poate indica lipsa cuiva care să te iubească și să îl poți iubii necondiționat. Pe de alta parte visul în care apare un bebeluș poate însemna  auto-dezvoltare, noi oportunități și noroc în viață. Eforturile tale vor fi în sfârșit recunoscute și recompensate.

Dacă sunteți gravidă, visul în care apare un bebeluș înseamnă doar că doriți ca viitorul copil să fie sănătos. Acest vis nu are o semnificație specială. Dacă nu ești însărcinată, atunci iți dorești un copil în subconștient. Dacă ești părinte și visezi un bebeluș în pericol atunci ești îngrijorată. Nașterea unui bebeluș în vis sugerează că vei rămâne însărcinată, vei face avere sau vei obține unele venituri consistente.

Conform psihologilor, visele în care apar bebeluși este un vis comun, mai ales la femei. În general, bebelușul din vis simbolizează speranța. Dacă vrei să intrepretezi acest vis trebuie să ții cont și de sentimentul tău față de copil. Dacă la vederea lui ești fericit, acesta reprezintă împlinirea speranței și venirea fericirii; dacă visul te face nefericit, acesta reprezintă pierderea speranței sau pierderea unor lucruri importante.

Ce înseamnă când visezi bebeluș în brațe

Daca în visezi că ții un bebeluș în brațe înseamnă că vei fi recompensat și vei obține ceva important pentru tine în viitorul apropiat.

 

Bebeluș râde în vis sugerează că ai relație cu prietenii foarte bună și vei avea și mai mulți prieteni datorită sincerității tale.

De ce nu trebuie să pui niciodată mâncarea caldă în frigider. Ce se întâmplă, de…

De ce nu trebuie să pui niciodată mâncarea caldă în frigider. Ce se întâmplă, de…

Dar dacă, bebelușul plânge sugerează starea ta de spirit posomorâtă, ar trebui să te calmezi și să păstrezi o atitudine mai retrasă decât să ei tu inițiativă.

Dacă bebesul din vis este înconjurat de păduchi ceva rău se va putea întâmplă. Ai grijă pe cine consideri prieten.

Dacă visezi un bebeluș mort atunci este de rău, deoarece indică pierderea speranței sau vei pierde ceva foarte important pentru tine.

Dacă visezi că bebelușul vorbești poate însemnă apariția unor probleme, o persoană care încearcă să vă pună bețe în roate.

Potrivit lui Loewenberg, dacă visezi că găsești un bebeluș abandonat, aceasta ar putea fi mintea ta care te va determina să revii la o sarcină pe care ai abandonat-o în viața reală: „Există o idee sau un proiect pe care l-ai neglijat, cum ar fi ceva ce ai început să lucrezi acum un an sau doi, pe care l-ai lăsat deoparte și nu te-ai mai întors, așa că subconștientul tău spune: Hei, îți amintești asta? Acesta a fost bebelușul tău pentru o vreme. Să revenim la el. ”

Dacă bebelușul nu se vă opri din plâns este un indiciu că există un element nou în viața ta care are nevoie de atenția ta.

Dacă bebelușul este ținut de un copil mic în vis poate însemna dorință arzătoare de a avea  familie mai numeroasă.

Dacă te găsești cu un copil pe care nu l-ai dorit sau nu este al tău poate indica faptul că simți că ai moștenit o problemă pe care nu vrei sau nu poți să o gestionezi. Procesul de gândire este pe ce trebuie să vă concentrați: la ce vă confruntați în acest moment, în care nu ați cerut să vă ocupați timpul. coral