Cu siguranță, Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Cu toate acestea după zeci de ani în care ne-a adus zâmbetul pe buze, el încasează o pensie foarte mică din partea statului român. Actorul a recunoscut că cu banii pe care îi primește nu poate să își plătească nici medicamentele.

Ce pensie încasează Jean Paler

Jean Paler a vorbit despre pensia pe care o primește. Potrivit îndrăgitului actor, acești bani nu îi ajung să supraviețuiască. Poate părea incredibil, însă după zeci de ani de muncă, artistul primește o pensie de doar 840 de lei. Ba chiar mai mult de atât, după cum spune chiar el, nici măcar de medicamente nu-i ajung banii, pentru care trebuie să scoată lunar din buzunar 1.400 de lei. Cu toate acestea, Jean Paler spune că îl ajută familia, că altfel n-ar avea cu ce să trăiască.

”Mă ajută cei din familie, altfel nu aș avea cu ce să trăiesc. Inima îmi funcționează doar 30% la sută, stau în fiecare an cel puțin 4 luni în spital. În ziua în care m-am îmbolnăvit am venit de la schi, apoi am vrut să merg să iau pâine de la brutărie. Când să mă încalț, am căzut, mi-am revenit singur, din fericire. Nu am simțit nimic, nu am avut simptome”, a mărturisit Jean Paler la ”Teo Show”.

După mulți ani în care a locuit în București, Jean Paler s-a mutat la Sinaia. Deși banii pe care îi încasează sunt foarte puțini, lipsa lor nu este cea mai mare durere pentru îndrăgitul actor, ci singurătatea. Jean Paler susține că după ce s-a mutat la Sinaia, nimeni nu l-a mai sunat.

 

coral