Oana Zavoranu isi tine fanii la curent, cu tot ceea ce face si este extrem de activa pe conturile de socializare.  Dupa ce a dezvaluit ca are de luat o decizie importanta, cu privire la familia ei, vedeta s-a confesat din nou.

Intrebata de o admiratoare  cum se vede peste 20 ani, Oana Zavoranu a dezvaluit ca are de gand sa se mute din Romania impreuna cu sotul ei, Alex Ashraf.

„Neschimbata aproape ca fizic, mult mai smechera, cu o proprietate frumoasa rau in Los Angeles, unde ma voi si stabili pana atunci, cu sotul meu, indragostiti ca si pana acum. Cu bussiness-uri car deja sunt puse pe roate si dau roade si cu un baiat frumos rau, destept, alintat, care sa stie ce vrea si trebuie sa faca cu viata lui, si care o sa ma iubeasca de o sa lesine… aaaa…. si eu, ma-sa, topita dupa el si geloasa fleasca… o sa fiu tare bine peste 20 de ani”, a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

Oana Zavoranu este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai sincere vedete, care intotdeauna spune lucrurilor pe nume. Zilele trecute, vedeta a postat pe contul sau de Instagram un mesaj prin care explica „rautatea” fata de unele femei.

coral