Alina Eremia, din păcate, a început anul cum nu se putea mai prost. În loc să se bucure de vacanța de iarnă, vedeta a trebuit să facă o ”vizită” la spital, în urma un complicații.

Ce probleme de sănătate are Alina Eremia

Potrivit celor de la libertatea.ro, Alina Eremia suferă de deviație de sept de ani de zile, însă a tot amânat intervenția chirurgicală. Datorită acestui aspect artista a avut probleme serioase cu respirația, fiind obligată să recurgă la ajutorul medicilor.

Cântăreața a fost operată de urgență

Așa că, în loc să facă cam mai toți colegii de breaslă, care pleacă în luna ianuarie în vacanțe exotice, profitând de luna liberă pe care o au, Alina Eremia a ajuns la spital pentru a scăpa de o problemă destul de gravă, care îi punea în pericol sănătatea și cariera!, astfel că s-a operat de deviație de sept.

    “A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii”, au declarat surse din interiorul clinicii.

Conform acelorași surse din clinica unde tânăra s-a operat, vedeta ar fi avut probleme cu respirația, respirând decât pe o nară, iar nopțile deveniseră un adevărat chin pentru ea. Nu putea adormi decât cu picături de nas, de care devenise dependentă.

Poate din teamă, sau doar că și-a dorit să aibe lângă ea pe cineva drag, Alina a ales să meargă la clinică doar în compania iubitului ei, unde au zăbovit câteva minute în fața spitalului, timp în care iubitul a îmbărbătat-o și i-a spus, probabil, să se gândească la beneficiile operației respective.

coral