News Flash:

Ce profesii au avut fostele Prime Doamne ale României

24 August 2022
820 Vizualizari | 0 Comentarii
Ce meserii au avut fostele Prime Doamne ale Romaniei

Președinții României au fost mereu în atenția publică și sub lupta presei, iar uneori și partenerele lor de viața au făcut subiectul multor materiale.

Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, actuala Primă Doamnă a României, a fost de cele mai multe ori în vizorul presei prin prima ținutelor alese pentru diverse evenimente oficiale, dar și prin prima meseriei sale. Soția lui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu.

Klaus Iohannis a fost ales Președintele României pe 16 noiembrie 2014. Cel de-al doilea mandat l-a obținut după alegerile din 24 noiembrie 2019. Carmen și Klaus Iohannis sunt căsătoriți din 1989, arată stirileprotv.ro

Maria Băsescu

Maria Băsescu, șoția lui Traian Băsescu, va împlini luna viitoare 71 de ani. La începutul anilor 90, Maria Băsescu avea acțiuni la o companie care producea înghețată, împreună cu fratele soțului său, Mircea Băsescu. Apoi, a activat într-o firmă de impresariere artistică şi organizare de spectacole. Înainte ca soțul său să candideze pentru președinție, Maria Băsescu administra o companie la care unic acționar era Traian Băsescu. Traian Băsescu a fost președintele României din 2004 până în 2014. El și Maria Băsescu s-au căsătorit în 1975 și au împreună doi copii.

Nadia Ileana Bogorin (Constantinescu)

Soția lui Emil Constantinescu, care a fost președintele României în perioada 29 noiembrie 1996 – 20 decembrie 2000, a fost destul de discretă în privința aparițiilor din presă. Cei doi s-au căsătorit în 1963 și au împreună doi copii.

Nadia Ileana Bogorin (Constantinescu) a fost jurist, iar pe soțul său l-a cunoscut în timpul studenției, amândoi urmând cursurile Facultății de Drept, din București.

Nina Iliescu

Nina Iliescu, în vârstă de 92 de ani, soția fostului președinte al României Ion Iliescu a urmat cursurile Universității de Stat din Moscova, la fel ca soțul său. Ea a fost inginer de profesie și activat în domeniul cercetării coroziunii metalelor. Cei doi s-au căsătorit în 1951.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carmen iohannis nina iliescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0840 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030919 (s)