Ce relație a existat între Nuțu Cămătaru și Monica Gabor? Nimeni nu știa de această legătură pe care au avut-o cei doi. Ce dezvăluiri a făcut cunoscutul interlop despre fosta soție a lui Irinel Columbeanu?

Legătura dintre Nuțu Cămătaru și Monica Gabor

Nuțu Cămătaru este unul din cele mai controversate personaje din lumea publică. Acesta este un celebru interlop ce acum se bucură de atenție în sfera mondenă datorită cărții pe care a lansat-o Codin Maticiuc în care se află viața bărbatului. Materialul biografic despre viața lui cuprinde o serie de dezvăluiri uriașe la care puțini s-ar fi gândit.

”Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…”, mărturisea Nuțu Cămătaru la lansarea cărții ”Dresor de lei și de fraieri”.

Codin Maticiuc aducea la scurt timp și lămuriri suplimentare despre acest subiect sensibil: ”Erau multe celebre… Dacă presa se aștepta să vadă nume, trebuia să se știe că eu, care am mai scris o carte în care apăreau întâmplări, dar fără niciun nume”.

Cu toate astea, un nume cunoscut tot a fost descoperit. Concret, este vorba despre Monica Gabor care a venit în atenția interlopului în urmă cu mulți ani. Se pare că tânăra ar fi avut o relație ‘pasageră’ cu el.

„Mi-a dat-o mie întâi”

”Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea…

Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, povestește Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor, arată cancan.ro.

„L-am cunoscut și am început să stau cu el”

Amintim că Maticiuc a fost alături de celebrul interlop în multe momente importante din viața sa. Printre acestea se numără și perioada în care el se afla la închisoare sau judecata lui din anul 2017. Actorul a fost inclusiv prezent la nunți și petreceri la care a fost invitatul de onoare al bărbatului.

“Eu am avut norocul și el a avut ghinionul extraordinar că în această perioadă a avut un proces. În 2017, vara, l-am cunoscut și am început să stau cu el. I-am spus: ‘pe lângă planul trecutului, care este un unghi subiectiv al dumneavoastră, vreau un unghi al meu în care să vă văd eu în relație cu alții, alții în relație cu dumneavoastră, unde mergeți, etc’.

Am stat cu el de vara, procesul a început toamna, eu am prins Curtea Supremă. În acești cinci ani, eu am prins libertatea lui – cu nunți la care a fost naș, la care a fost invitat – și perioadă de proces”, a mărturisit Codin Maticiuc. coral