S-a nascut in Romania, dar a locuit de mic in Elvetia, acolo unde a inceput sa cante cu mai multe trupe live in festivaluri de muzica, ajungand chiar sa deschida show-ul lui David Bowie in Festivalul de la Montreux.Keo a lansat peste 30 de piese si videoclipuri, din care trei au ajuns nr. 1 in topuri si alte noua au intrat in top 20.

Cariera lui Keo in Romania a inceput in 2005 cu piesa “Azi vii maine pleci”. Piesa a ajuns repede number one in topurile romanesti si s-a mentinut peste opt luni in clasament – un record de longevitate in topuri. Pe data de 21 iunie, Keo si-a sarbatorit ziua de nastere, fiind sarbatorit asa cum se cuvine de Misty, partenera sa de viata si, bineinteles, de fetita lor, Arya. Misty si Keo se inteleg de minune, gasindu-si fericirea unul in bratele celuilalt si punand familia pe primul plan.

Misty a a dus-o pe lume pe Arya la sfarsitul anului 2017, in decembrie. Misty si Keo au devenit un cuplu dupa ce artistul s-a despartit de cantareata Andreea Balan.

”I-a dat niste idei pe care ea le-a dus mai departe”

Keo a fost managerul Andreei Balan, timp de patru ani, pana in momentul in care s-au despartit, insa contributia lui nu a fost chiar una cruciala la succesul blondei:

“El i-a propus sa fie manager si ea a fost de acord. O ajuta cu diverse chestii, i-a mai gasit piese, i-a mai dat cate o idee despre ce show sa faca sau ce fel de costume. In asta a constat ajutorul lui, in faptul ca i-a dat niste idei pe care ea le-a dus mai departe si le-a concretizat. Iar munca lui Keo a fost rasplatita cu varf si indesat, mai exact cu suma de 1.500 de euro pe luna, ceea ce insemna aproximativ 10% din castigurile ei lunare. Unde mai pui ca, din septembrie pana in martie, el nu a mai contribuit cu nimic la cariera ei, iar ea l-a platit in continuare”, a declarat o sursa din anturajul solistei, pentru CANCAN.ro.

coral