Supranumite “veveritele lui Catalin Maruta”, Alina Chinie si Madalina Petre, membrele trupei RedBlonde, si-au continuat pasiunea pentru muzica dupa ce au parasit marea familie a indragitei emisiuni, moderata de sotul Andrei. Si, in timp ce jumatatea roscata a formatiei a preferat sa apara mai rar in fata camerelor de filmat, jumatatea blonda nu a scapat de ele, ea lucreaza la radio acum.

Ce s-a ales de “veveritele lui Catalin Maruta”

In vara lui 2015, Alina Chinie si Madalina Petre au fost “zburate” de la Pro TV, unde cantau alaturi de trupa Zero, iar vietile lor s-au schimbat. De altfel, decizia sefilor lui Catalin Maruta i-a uimit pe multi la acea vreme, pentru ca ele faceau parte din proiect de opt ani. Dupa ce nu au mai aparut in emisiunea “La Maruta”, formatia RedBlonde si-a continuat activitatea obisnuita: a sustinut concerte peste tot in tara. In afara de spectacolele trupei, Alina Chinie s-a dedicat mai mult compozitiei de piese si teatrului (a jucat in piesa de teatru “Crystal”, regia: Stefana Samfira), iar Madalina  Petre este profesoara de canto la “Stage Academy by Lora”.

“In cei 8 ani de zile in care am lucrat alaturi de intreaga echipa «La Maruta», am invatat si am observat ca gusturile telespectatorilor, in materie tv, se schimba foarte repede, chiar radical, de la un sezon la altul. Iata ca dupa 8 ani de zile, a intervenit nevoia unei alte schimbari! De aceasta data rolul nostru in emisiune a luat sfarsit, dar ne bucuram ca in decursul timpului petrecut impreuna, am fost o echipa adevarata!”, au declarat membrele trupei RedBlonde intr-un interviu mai vechi, relateaza click.ro.

Dupa aproape patru ani, Alina Chinie si Madalina Petre inca mai sunt strigate de fani si unii dintre apropiati “veveritele lui Catalin Maruta”, iar acest lucru nu le deranjeaza. In plus, ele au ramas prietene cu prezentatorul de la Pro TV, dar si cu membrii trupei Zero. De altfel, ei s-au numarat printre invitatii de seama de la nunta Madalinei Petre. Ea si-a unit destinul cu alesul inimii sale, Ionut Ghindoveanu.

In prezent, jumatatea blonda de la RedBlonde modereaza o emisiunea “Dimineata Blana” cu Sebastian Cotofana la Pro FM. Ea si-a deschis si o scoala muzicala: “Proiectul LaLa Music Academy nu l-am creat singura, ci alaturi de doi prieteni extraordinari, care au avut incredere in ideea mea si au sustinut-o de la inceput! Academia functioneaza de aproape un an, detine cursuri muzicale de toate genurile (canto, pian, instrumente de percutie, vioara), avem cursuri de teatru, improvizatie teatrala, dezvoltare personala si de asemenea detinem si un studio profesional de inregistrari! Echipa de profesori este una tanara si pusa pe treaba! Detinem peste 50 de elevi si da, la cursurile noastre vin si copii ai unor persoane publice cunoscute! Va invitam sa ii vedeti si sa ii descoperiti pe canalul nostru de YouTube, unde am dat start vlogging-ului cu primul episod!”, a declarat Madalina Petrea pentru okmagazine.ro.

Alina Chinie, jumatatea roscata a cunoscutei formatii, a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani; ea a ales sa se implice mai mult in proiectele muzicale si persoanele decat sa apara pe micile ecrane. De altfel, foarte ocupata era si cu doi ani inainte sa inceteze colaborarea cu Pro TV.

“Alina Chinie pregateste multe! Urmeaza o noua parodie, o piesa de teatru, am o lume de cucerit alaturi de Madalina, infiintez un brand de tricouri care va surprinde, intru un pic si in lumea muzicii punk… Fac cam multe, nu?”, a declarat Alina Chinie intr-un interviu mai vechi oferit pentru tonica.ro.

“Veveritele lui Catalin Maruta”, ofertate sa revina la TV

Dupa ce au parasit marea familie a emisiunii prezentata de Catalin Maruta, Alina Chinie si Madalina Petre au fost ofertate sa revina pe micile ecrane, dar au refuzat.

“Sincer?! Am si refuzat! Performanta de a fi parte dintr-un proiect atat de longeviv precum emisiunea «La Maruta» impune cateva standarde! E greu sa le atingi, dar nu imposibil, de ce nu?! Daca ar fi vorba despre o propunere pertinenta si care sa ne puna in valoare, asa cum a facut-o emisiunea precedenta, probabil ca am accepta! Vorba cantecului: «Niciodata sa nu spui niciodata!»”, au declarat artistele de la RedBlonde in cadrul unui interviu, conform click.ro. coral