Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie, în casa unde locuia de ceva vreme cu chirie, după ce o vecină a alertat autorităţile. Agenții de la criminalistică au avut parte de un șoc când au descins în casa sa.

Corpul Cristinei Țopescu se afla în pat, în pijamale, într-o stare avansată de putrefacție, alături de alți doi căței morți. Legiștii au stabilit că jurnalista murise imediat după Crăciun.

Ce s-a ales de vila în care a murit Cristina Țopescu!

Fiica lui Cristian Țopescu a fost incinerată și nu înmormântată, conform dorinței sale. Cenușa a ajuns la mama ei.

De câțiva ani buni, Cristina Țopescu locuia într-o vilă din Otopeni, alături de cei șapte câini ai săi. Vedeta își vânduse vila personală pentru a-și achita ratele extrem de mari la bănci.

După ce anchetatorii au terminat de cercetat locul în care a murit Cristina Țopescu, proprietarii casei au curățat și renovat vila și au decis să o scoată iar la închiriat. Din păcate, nimeni nu a dorit să locuiască în încăperea unde a murit Cristina Țopescu, iar proprietarii s-au decis să o vândă.

Nici câinii Cristinei Țopescu nu au fost doriți de alte persoane. Din nefericire, nimeni nu a dorit să adopte patrupedele, iar aceștia au ajuns la un adăpost special de animale.

‘Câinii au început să capete puteri. Mânăncă și plâng, însă nu sunt foarte sociabili. Unul dintre ei a fost adoptat de o vecină, însă ceilalți patru sunt ai nimănui acum. Vorbim de căței care au fost maltratați până să ajungă la Cristina, căței cu nevoi speciale. Din păcate, familia a transmis clar că nu vor să aibă grijă de animale, motivând faptul că nu au spațiu și nici timp’, a mărturisit proprietarul asociației pentru animale, scrie Impact.ro.

coral