Andreea Marin inca este accidentata la picior, la tendonul lui Ahile, iar acest lucru i-a ingreunat cursul cotidian al activitatilor zilnice pe care bruneta le face.

Andreea Marin a notat pe retelele de socializare ca a inceput saptamana cu voie buna si idei frumoase, dar lucrul care ii lipseste acum este sportul, deoarece este accidentata la picior. De asemenea, bruneta a marturisit ca saptamana viitoare va incepe miscarea, va merg la pilates, iar cand isi revine, va merge si la fitness.

„Am inceput saptamana cu energie si idei frumoase puse in practica, dar… inca nu si cu sport, cum mi-as fi dorit. Saptamana viitoare incep miscarea dupa pauza necesara, caci tendonul lui Ahile nu s-a lasat vindecat atat de usor cum mi-as fi dorit. Ma intorc intai la pilates, unde voi avea grija sa nu fortez glenza piciorului si aparatele ma ajuta, apoi revin si in sala de fitness, dar efortul va fi facut progresiv”, a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Si Lavinia Pirva se mentine in forma

Lavinia Pirva este gravida, iar venirea pe lume a bebelusul, la sfarsitul primaverii – inceputul verii, este lucrul la care se gandeste mereu. Evident, bruneta lui Stefan Banica Jr. nu se lasa mai prejos si se mentine si ea in forma, chiar daca burtica de gravida creste.

Intr-un interviu acordat pentru revista Unica, Lavinia Pirva a marturisit ca emotiile si trairile ei s-au intensificat de cand este gravida, iar totul este in regula cu sarcina. De asemenea, bruneta a povestit ca si-a dorit sa ramana gravida in momentul in care s-a simtit destul de matura pentru a face acest pas. Intrebata de jurnalistii Unica despre bebelus, afland ca ar fi baietel, daca i-au ales numele, Lavinia Pirva nu a negat sexul bebelusul, nici nu a spus daca este baietel sau fetita, astfel lasand loc de interpretare.

coral