Venita din Filipine in Romania in 2016, Bella a fost remarcata imediat si a ajuns sa cante cu baietii din trupa Jukebox, alaturi de care a participat la Selectia Nationala Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“. La inceputul lunii decembrie, Bella s-a casatorit cu iubitul ei, Nicolae Ionut Grigorie, iar alaturi le-a fost si toti colegii din Casa ”X Factor”.

”Sunt foarte fericita si emotionata. Ma bucur ca ne intelegem si ca vom fi impreuna pana la batranete. L-am intrebat daca vrea sa fie cu mine pana vom avea parul alb si el a zis DA“, a povestit Bella, care si-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua sa fie perfecta: ca fiica sa in varsta de sapte ani sa fi fost prezenta la eveniment. Copila se afla in prezent in Filipine, impreuna cu mama Bellei, dupa ce tatal fetitei le-a parasit imediat dupa nastere si nu le-a mai cautat. Prietenii le-au facut insa tinerilor casatoriti cadou bilete de avion pentru ca in primavara anului urmator sa poata merge sa o aduca pe micuta in Romania, pentru a fi prezenta si la cununia religioasa.

Bella Santiago: ”Multa lume din Filipine a auzit de mine!”

Cei care au urmarit emisiunea de la Pro FM i-au transmis Bellei ca ar dori ca ea sa castige Eurovision Romania 2019.

”Dupa ce am castigat x Factor, multa lume din Filipine a auzit de mine, am primit foarte multe invitatii de la televiziuni si posturi de radio. Urmeaza sa merg”, a declarat Bella Santiago castigatoarea X Factor, in studioul Pro FM la #dimineatablana cu Sebastian Cotofana si Radu Tibulca.

”Bella Santiago a reusit sa faca un moment viral pe Youtube de fiecare data, e altfel, isi marcheaza teritoriul. Bella are ceva special!”, spunea cu admiratie Delia despre eleva sa din finala ”X Factor”.

 

coral