Gheorghe Dinca a facut declaratii cu privire la Alexandra Macesanu, in fata procurorilor DIICOT. Parintii fetei au izbucnit in lacrimi cand au auzit ce a zis criminalul si anume ca Alexandra si-a pastrat calmul, in ciuda faptului ca si-a dat seama ca urma sa fie rapita si posibil violata.

”Vreau sa merg la liceu, va rog”, povesteste criminalul ca i-a spus fata de 15 ani, scrie Libertatea.ro. El a pornit masina si, in scurt timp, a inceput s-o traga de limba. A urmat un dialog neclar, in care barbatul a intrebat-o despre viata ei sexuala. Fata a evitat discutia, din relatarea lui Dinca. Se afla pe locul din fata, in dreapta soferului de 66 de ani. Apoi, el i-a propus sa faca sex, recunoaste barbatul. Nu sa faca sex in masina, ci ”sa mergem intr-un loc”, i-a zis el.

Minora a refuzat si in acel moment, nervos, Gheorghe Dinca a oprit masina. ”Fata nu s-a speriat”, povesteste el. Alexandra s-a opus, dar ”am lovit-o, i-am pus o sapca pe cap si banda adeziva pe ochi”, a redat el scena.

In schimb, ce n-a recunoscut barbatul este telefonul pe care l-a primit mama fetei joi, la ora 13, dupa ce Alexandra a sunat inutil la 112 si Dinca ar fi ucis-o. A fost un ”telefon de linistire”, dat de un barbat, care i-a spus mamei ca Alexandra e bine si va pleca in Elvetia, impreuna cu el.
Cate victime ar fi facut presupusul ucigas in serie

Gheorghe Dinca a fost arestat sub acuzatia de viol si trafic de minori, infractiunea de omor neputand fi probata momentan, sustin procurorii, in ciuda ramasitelor umane gasite in curtea lui! La perchezitiile de la domiciliul sau au fost gasite inclusiv bijuteriile uneia dintre victime, ale Alexandrei Macesanu, fetita de 15 ani despre care toata lumea stie acum cu cata disperare a incercat sa se salveze din mainile suspectului, care o sechestra intr-una dintre camere. Autoritatile s-au impotmolit in proceduri cand fata a sunat nu o data, ci de trei ori la 112! Au actionat abia cand a fost prea tarziu si nu au mai gasit-o.

Incepand de vineri, acest caz fara precedent in Romania naste zeci de intrebari la care raspunsurile vin pe rand, si din ce in ce mai socante. Poate cel mai important, cate victime sa fi cazut in mana acestui individ care din acuzatiile aduse pare un criminal in serie?!

coral